Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni, hogy a pasim ne beszéljen úgy velem, mint egy kutyával?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van már abból, hogy egyszerűen nem lehet vele kommunikálni, mert mindenen megsértődik, aztán elküld a halál f@szára...

Egyszerűen nem lehet neki semmit mondani, mert egyből elkezd ordítozni, meg hisztizni, annyira elegem van már ebből...

Komolyan már nem merek neki semmit mondani, mert tudom, hogy kb. majdnem nekem esik, annyira felkapja a vizet mindenen.

Már lelkileg kicsinál ez az egész, folyton bőgök emiatt, meg kiborulok, hogy egyszerűen semmiről sem lehet vele beszélgetni, mert egyből nekem esik.

Szerintetek mit csináljak?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. okt. 29. 14:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem kértem, hogy sírj miattam.
2011. okt. 31. 12:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Sírsz te magadért eleget, amúgy pedig általánosságban értettem.
2011. nov. 2. 01:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Valószínűleg újat nem írok de ha mégegyszer leírom azt amit előttem már többen akkor talán mégnagyobb foganatja lesz.

Tényleg nem lehet megváltoztatni az embereket.Legjobb esetben tűnetmentessé válnak(egy időre) de ugyanolyan rosszak maradnak. A nálad fiatalabb csitriket hiába osztom mikor jönnek a szokásos szövegekkel hogy "a jófiúk túl unalmasak,nekem rosszfiú kell mert vele izgi az élet vááá"

nem hallgatnak rám. Szerintem te nem is szereted ezt az embert csak ragaszkodsz hozzá.Tán Stockholm szindrómának hívják vagy minek. Ha meg arról van szó hogy hiányozna a szex mert nincs más akivel jelenleg lehetne(most kár mellébeszélni eszméletlen sok pár van akik igazából utálják egymást de a szükségletek miatt nem mentek mégse szét) akkor is erősen javallom hogy szakíts vele.Hosszútávon búsásan megtérül majd az a pár hónap nélkülözés.

2011. nov. 11. 16:10
 24/24 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszi a választ!

2011. nov. 12. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!