Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy a pasim ne beszéljen úgy velem, mint egy kutyával?
Annyira elegem van már abból, hogy egyszerűen nem lehet vele kommunikálni, mert mindenen megsértődik, aztán elküld a halál f@szára...
Egyszerűen nem lehet neki semmit mondani, mert egyből elkezd ordítozni, meg hisztizni, annyira elegem van már ebből...
Komolyan már nem merek neki semmit mondani, mert tudom, hogy kb. majdnem nekem esik, annyira felkapja a vizet mindenen.
Már lelkileg kicsinál ez az egész, folyton bőgök emiatt, meg kiborulok, hogy egyszerűen semmiről sem lehet vele beszélgetni, mert egyből nekem esik.
Szerintetek mit csináljak?
Előre is köszi a válaszokat!
Nem arról van szó, hogy álompasi lenne. Egyáltalán nem az.
Két éve vagyunk együtt, és a hibái mellett nagyon megszerettem, csak ez az egy dolog van, ami nagyon zavar, és abban reménykedtem/reménykedem, hogy talán ezt is meg lehet változtatni valahogy.
Sosem ütött meg, csak agresszív volt.
Köszi, hogy válaszoltatok, segített, mert úgy döntöttem, hogy ultimátumot adok neki.
Ha továbbra is ilyen marad, akkor elhagyom, talán ha fontos vagyok neki, akkor képes lesz változtatni.
Még egyszer köszi mindenkinek!
Az ilyen embert nem lehet megváltoztatni?
Tartósan nem, mert ilyen a habitusa. Lehet, hogy ideig-óráig képes lenne magát visszafogni, de aztán újra kitörne belőle ez az undorító szokása. Az emberek nem bújnak ki a bőrükből. Egyébként te is nagyon jól tudod, hogy mit kell tenned: mielőbb kidobni a francba a vinnyogó férget, vinnyogjon másnak az ilyen, komolyan én már pofánbasztam volna péklapáttal a helyedben, nem tűröm az ok nélküli rinyálást senkitől. Egy ideig hiányozni fog meg szomorú leszel, de aztán ha találsz később egy normális fickót, hidd el nekem, hogy áldani fogod a napot, amikor kihajítottad ezt a pötsöt.
"Az ilyen embert nem lehet megváltoztatni?"
Tipikus hülye nő vagy, aki azt hiszi, hogy majd megváltoztat egy ilyen gyökeret. Hidd el, hogy soha sem fog megváltozni. Bezzeg, ha egy átlagos, normális pasi lenne, aki nem húzta le a cipőjét az előszobában és úgy ment be a lakásba, akkor már rég dührohamot kaptál volna. Ezzel a faszival persze nem mered, mert tartasz tőle. Úgy látszik a nőknek ez kell: legyél egy agresszív, félelmetes állat, aki terrorizálja őket és akkor majd nem mernek elpofátlanodni.
Ha akarnál, bármikor szakíthatnál vele és kereshetnél egy normálisat, de úgysem fogod megtenni, úgyhogy nem itt rinyálj, mert ezt nem tudjuk helyetted megoldani, úgyhogy edd meg, amit főztél.
Tipikus hülye nő vagy, aki azt hiszi, hogy majd megváltoztat egy ilyen gyökeret. Hidd el, hogy soha sem fog megváltozni. Bezzeg, ha egy átlagos, normális pasi lenne, aki nem húzta le a cipőjét az előszobában és úgy ment be a lakásba, akkor már rég dührohamot kaptál volna. Ezzel a faszival persze nem mered, mert tartasz tőle. Úgy látszik a nőknek ez kell: legyél egy agresszív, félelmetes állat, aki terrorizálja őket és akkor majd nem mernek elpofátlanodni.
Ha akarnál, bármikor szakíthatnál vele és kereshetnél egy normálisat, de úgysem fogod megtenni, úgyhogy nem itt rinyálj, mert ezt nem tudjuk helyetted megoldani, úgyhogy edd meg, amit főztél.
Ha lettél volna már igazán szerelmes, tudnád, hogy a szerelem vak és süket. Akibe szerelmesek vagyunk, akkor is hozzá húz a szívünk, ha konkrétan úgy viselkedik velünk mint egy kutyával, ez nem úgy megy, hogy racionálisan keresek egy úgymond normális pasast. Abban én is egyet értek, hogy az ilyen esetekben meg kell erőszakolni magunkat és bármennyire is fáj a szívünk, az eszünkkel le kell zárni az ilyet, vagyis kihajítani a p.csába az ilyen s.ggfej társat, mert csak magunk alatt vágjuk a fát vagyis elszalasztjuk a lehetőségét annak, hogy találhassunk egy sokkal jobbat. A szar időszakot, amíg az idióta miatt kesergünk, pedig egyszerűen ki kell bekkelni, az jópár hónap, de mindenképp megéri! Nekem is volt már dolgom ilyen idiótákkal, nem is eggyel, nagyon kínlódtam, mikor véget vetettem ezeknek, mert persze szerelmes voltam, de így utólag már nagyon örülök!
13:29-Köszönöm szépen a választ, tényleg segített.
Igazad van. Csak ilyenkor benne van az emberben az, hogy mi van, ha örökké egyedül fog maradni, mi van ha sokkal rosszabb emberre akad és visszasírja a régit, és még reggelig sorolhatnám.
Ezért is olyan nehéz meghozni ezt a döntést, de a válaszod tényleg sokat segített, szóval nagyon köszi!
13:29
De jó, hogy egyesek mindent a szerelemmel indokolnak meg. Ha szerelmesek az illetőbe, akkor nem baj, hogy egy idióta, agresszív, bunkó állat, csak egy kis hibának veszik, ha megcsalják őket, vagy ők csalnak meg mást.
Azért a szerelem sem azt jelenti - legalábbis nálam nem - hogy minden szart elnézünk a másiknak. Igen senki sem tökéletes, az embernek vannak hibái, de azért mindennek van határa. Ha pedig összejönnék egy csajjal, aki semmibe vesz, hisztizik, nem tisztel, akkor az első gondolatom az, hogy mehet a francba és nem pedig az, hogy mennyire szeretem és milyen szar lesz egyedül. Az a probléma, hogy sokan nem képesek elviselni az egyedüllétet, mert azt hiszik, hogy a kapcsolat az akkora király dolog, így inkább élnek egy szar kapcsolatban, ahelyett, hogy szakítanának. Persze lehet, hogy rossz egyedül, de egy nem megfelelő társ mellett az ember önmagát fosztja meg attól, hogy találjon valakit, akinek tényleg fontos és szereti. De persze egyszerűbb sírni és abba a hiú reménybe kapaszkodni, hogy majd megváltozik, mint tenni egy határozottabb lépést.
Úgyhogy bocs, hogy nem tudok sírni az ilyen emberekért, mert önmagukkal b.sznak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!