Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne foglalkozzo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne foglalkozzon velem és azért hogy ne beszéljen velem így?

Figyelt kérdés

Tudom hosszú a mondanivalóm, de légyszíves segítsetek! Nagyon el vagyok keseredve.

1 évvel ezelőtt volt egy barátom. Nagyon szerettük egymást, de én már nem bírtam amiket ő megtett velem. Én szakítottam vele, de ő még szeret engem. (Ő is mondta ismerőseinknek, meg én is észreveszem rajta.) Mikor valahol összetalálkozok vele, mindig elkezdi a mondókáját: miért hagytam el, már nem szeretem őt? stb. Ez még semmi. Múltkor összetalálkoztunk egyik sörözőbe, ahova barátaimmal megyünk néha. Ő eléggé be volt rúgva amikor odajött hozzám és elkezdett magyarázni nekem, hogy nézzem meg hogy iszik azóta mióta elhagytam meg hogy neki soha többé nem kell másik nő meg ilyenek. (Én ez miatt elég rosszul szoktam magam érezni.) Volt olyan hogy félrehívott hogy szeretne velem beszélni, félrementünk és ordítozni kezdett velem ilyen dolgokról amit az előbb írtam. (mindig engem hibáztat)Azért azt hozzáteszem sokszor féltem tőle. Mikor mondtam hogy visszamegyek a barátaimhoz elkezdte a karomat szorongatni hogy nem megyek én sehova meg hogy én csak az övé vagyok. Sokszor csúnyán is beszél velem, gyakran mások előtt, ezért már nincs is kedvem sehova sem járni. Mikor józan és összetalálkozunk valahol akkor meg mindig bocsánatot és könyörög nekem hogy bocsássak meg neki, ő nem akart velem így viselkedni meg így beszélni. (na persze ha nem mondom neki azt hogy megbocsátok akkor ismét felhúzza magát és ismét nem száll le rólam) Mindig azzal védekezik hogy részeg volt meg ideges meg stb. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Mit tehetek ilyen esetben?

2011. jan. 6. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez simán zaklatás... NANE
2011. jan. 6. 20:16
 2/10 anonim válasza:

szerintem kerüld a társaságát ne menj oda ahol ő van ha mégis találkoztok hivatkozz vmire amiért el kell menned.

ha vannak közös barátaitok akkor ne egyszerre találkozzatok velük.

az hogy kiabál veled csúnyán beszél berug stb ez tényleg azt jelenti hogy még mindig NAGYON szeret,

de én se maradnék benne egy ilyen bonyolult kapcsolatban főleg hogy még félsz is egy kicsit tőle..

2011. jan. 6. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt már ismerősökkel is meg kell beszélned és ha durvább lesz a helyzet akkor a szüleiddel is.

Ez már zaklatásnak minősül és ha nem fejezi be akkor feljelentheted és kérhetsz távoltartásit.

2011. jan. 6. 20:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Úristen! Nyilván nem azért szeret még mindig mert csúnyán beszél velem. Csak arra gondoltam ha azóta sincs senkije akkor valami csak van a dologba. Amúgy ha figyelmesen elolvastad akkor láthatod hogy már nem vagyunk együtt. Egyébként igen, már próbáltam feljelenteni az egyik rendőr ismerősömmel beszéltem erről és azt mondta nem tudom feljelenteni mivel nincs bizonyíték.
2011. jan. 6. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Hiába szeret, ha félned kell tőle...
2011. jan. 6. 22:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi számít bizonyítéknak? Amúgy a rendőr majdnem azt mondta hogy még vér nem folyik addig nem tudnak semmit tenni, csak nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege.
2011. jan. 6. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Veresd el.
2011. jan. 6. 23:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Jelentkező lett volna már ilyesmire, de azt hiszem ebből úgy is csak nekünk lenne bajunk.
2011. jan. 6. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Bajotok így is van. Így legalább lesz esélyetek elüldözni.
2011. jan. 6. 23:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze erre én is gondoltam, csak ha úgy elverik hogy feljelent mninket akkor az elég macerás meg még én járkáljak a rendőrségre. Egyik ismerősömmel beszéltem erről és azt mondta az a lényeg hogy ne legyen szemtanú. Hát igen csak ezzel meg az a baj hogy egyedül soha nem járkál, szóval, biztos tudja hogy el akarják kapni.
2011. jan. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!