Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, Ti örültök neki ha egy lány szerelmet vall nektek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 09:10
21/25 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
magányosan csak tudod hogy milyen a dörgés.... :)
22/25 anonim válasza:
Hát nem.
A lovagiasság sem nőknek való sport ...
Szerintem.
23/25 anonim válasza:
Időpont tegnap 10:21
Attól még, hogy jelenleg nincs senkim, még mindig jobb mint az "átmeneti" kapcsolatok.
24/25 Luther Buffols válasza:
ez igy van nagyonörülnék:__________:
25/25 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség a tesztelés, pedig szerintem néhányan szokták csinálni. Pl leteszteled mennyire hisztis, de úgyis érezni fogja rajtad hogy szivatod, teszt miatt csinálod, akkor persze hogy hisztis lesz, ha csak nem egy letompult befásult nő. Ha élesben lenne ugyanaz a helyzet akkor nem lenne hisztis, mert akkor nem érezné rajtad a "tesztet". Nem tudod eltitkolni :) Felesleges, csak normális csajokat is bizalmatlanná tesznek a tesztek, és egyre bizalmatlanabb mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!