Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy kiborultam?
Nem értem hogy az emberek miért nem tudnak belesz@rni bizonyos dolgokba???
Ellenségek vagytok az anyukájával???
Szerintem ez a pasid felől egy gesztus volt feléd csak te ezt nem veszed észre!!!Hogy az anyjával mész vásárolgatni így már igaziból is családtag leszel...Érezd magad megtisztelve...De az is lehet hogy utálnak veled menni vásárolni!!!
Én is utálok csajokkal menni(csak muszályból megyek)...Évekig voltam biztiőr nöi áruházakban(már akkor rossz volt nézni)...Tudod Én ha akarok venni valamit akkor megveszem,,,ha megtetszik valami megveszem és nem kezdek tipródni hogy két sarokkal odébb egy picivel halványabb színnel jobban járnék e és közben a két vagy több üzlet között rohangálni hogy még is a legjobb legyen megvéve mert az ilyen dolgokhoz órákra van szükségetek!!!
A lényeg az hogy egy alkalom szerintem belefélhetne neked is!!!És a vásárlás nem a legjobb alkalom a kapcsolatépítésre!!!És vásárláskor egy másik nő véleménye jobb mint a pasidé mert lehet hogy azért mondja rá hogy jó ,hogy húzzatok már el onnan...
hát sztem meg nem reagáltad túl...
kettőtök programja, ott nincs heje anyósjelöltnek. majd ha anyós lesz is mindig bekavar majd?
mondd meg a srácnak hogy legközelebb ezt beszélje meg veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!