Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti benne lennétek egy olyan párkapcsolatban, amiben nincs szerelem és szex?
"Lányok, ti benne lennétek egy olyan párkapcsolatban, amiben nincs szerelem és szex?"
Nem, ugyanis ha nincs szex és szerelem sem, akkor azt nem nevezzük párkapcsolatnak. Erre vannak a barátaim.
"A barátságban főzöl a barátodra?" Igen, miért ne? Ő is főzött már nekem, mikor nála voltam.
"Elalszotok átölelkezve?í" Volt már rá példa, legjobb barátommal és a barátnőmmel is.
"A barátoddal összeköltözöl?" Nem hallottál még olyanról, hogy két/több barát összeköltözött? Amúgy igen, ha úgy alakulna.
"Ha bajban van bármit megtennél érte a saját károdra is? Ha kéri hogy tanulj, dolgozz, szórakozz vele, megteszed? Mindig ott vagy, hogy számítson rád? Stb." Nos, ezek alap dolgok egy barátságban, pont erről szól a dolog.
"Szóval akkor a párkapcsolat csak a szextől lesz több? És ha többször lefekszel egy barátoddal az már párkapcsolat?"
Nem csak a szextől, hanem a szerelemtől. Viszont egy párkapcsolathoz kell a testi vonzalom is, és a szerelem.
Remélem kielégítő választ adtam.
L/24
19:43
Na valami ilyenre gondoltam csak nyál nélkül.
19:44
Sajnálom nem lány vagyok, szóval esélyed sincs hogy megfektess.
19:45
Inkább csak kiábrándult és nem anyagias. Igen, ezt a materialista világban aszexuálisnak hívják.
21:29
Nem tudna kihasználni mert se szex se romantika nem lenne.
De akkor ennyi erővel pár év után minden kapcsolat csak barátság szexszel.
23:24
Nem mikor nálad van, hanem minden nap. Együtt élsz vele, törődsz vele, főzöl mosol rá mint egy háziasszony, foglalkozol a nyűgjeivel, csak nem szopod le utána, ő meg nem visz étterembe hegedűshöz rózsát szagolgatni.
"Nos, ezek alap dolgok egy barátságban, pont erről szól a dolog."
Lennének, de én nem tudok ilyen barátságról.
"Nem csak a szextől, hanem a szerelemtől. Viszont egy párkapcsolathoz kell a testi vonzalom is, és a szerelem. "
És mi a szerelem? Hogy el vagyunk ájulva a másiktól? Az úgyis max 1-2 évig tart, utána minden kapcsolat megváltozik.
19.44-es vagyok ismét. Elég ronda ez a válasz tőled, hogy: "nem lány vagyok, tehát esélyed sincs hogy megfektess".
Először is nem szoktam "megfektetni" senkit.
Másodszor pedig én nő vagyok, 37 éves és boldog párkapcsolatban élek együtt a szerelmemmel, egy férfival. Ha normálisan kérdezek és írok, nem ilyen "megfektetős" választ vártam volna!
11:29
És mi a szerelem?
18:20
10ből 1x nem jön be, a legtöbbször ez a kérdés ezt jelenti, egyébként miért kérded, mit számít?
18:46
hanem?
21:25
Te se tudod megmondani, csak rizsázol. Mit nem lehet ezen érteni hogy nekem nem kell a nyáladzás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!