Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti benne lennétek egy olyan párkapcsolatban, amiben nincs szerelem és szex?
Nem értem. Ha ennyire szeretitek egymást miért nem fér bele a csókolózás, a szex és a többi normális párkapcsolatban megtörténő dolgok. Nálam a barátságnál is belefér az ölelés, a puszi, és igen, aludtam már úgy fiúval (lány vagyok) hogy csak barátilag. Szóval ez nem kapcsolat. Miért is vagytok együtt? Miért is nem kerestek olyat akibe szerelmesek vagytok? Vagy csak egyikőtök szerelmes, nem akarja elveszíteni a másikat, a másik meg élvezi hogy valaki van mellette... de ez hosszútávon nem megoldás. Előbb utóbb egyikőtök megkívánja a másikat. Vagy egy másikat! Főzés? Simán akár egy vendégseregre is, vagy a családomra (szülők, testvérek) szóval ez sem párkapcsolatra vall.
Párkapcsolat = szerelem (legalább az elején) legyen csók, szex, mert ezek hidd el nagyon fontosak.
Nem, nem a szextől lesz párkapcsolat, hanem a szerelemtől...
de mivel a kérdésben azt írtad "nincs szerelem és szex"... így logikus, hogy nem párkapcsolatról beszélünk...
szereteten, barátságon alapuló lakótársi kapcsolat... mondjuk
16:37
Többet érez tehát szexet akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!