Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg jobban érdeklik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Just Happy 94 kérdése:

Tényleg jobban érdeklik a srácokat azok a lányok, akik elérhetetlennek tűnnek a számukra?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam, hogy azokért vannak oda, akiket úgy gondolnak, hogy nem kaphatnak meg, és éppen ezért jobban rájuk vannak kattanva, mert kihívás a számukra, ez igaz???
2011. okt. 23. 11:35
1 2
 11/19 norbi0120 válasza:
nekem,ja
2011. okt. 23. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja. De az elérhetetlenség egy idő után már kezd elég unalmas lenni,és lelépek..
2011. okt. 23. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Nagy büdös fenéket. Az ilyen csajt másodpercek alatt otthagyom. Tudja kinek játssza az elérhetetlen istennőt.
2011. okt. 23. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
a kérdés jó! eddig ha nagyon oda voltam egy lányért akkor bár kezdetben nem tűnt elérhetetlennek, mert mindig jól indult a dolog, sokat beszéltünk stb... de aztán valahogy mindig úgy alakult hogy futnom kellett utánuk, de ők gyorsabbak voltak... szóval lehet hogy igaz, bár kétlem hogy bármi tudatosság is lenne benne, mert eléggé szarul szoktam érezni magam amikor rájövök hogy esélytelen a dolog.
2011. okt. 23. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
speciel én nem azért tűntem neki (a nagy nőcsábásznak, akinek hullottak az ölébe a lányok) elérhetetlennek, mert megjátszottam magam, hanem mert alapban nehéz eset vagyok. ritkán vonzódom, és nem vagyok valakivel csak azért, hogy legyen. sok fiúbarátom volt akkor is, de nem volt köztünk semmi, barátságon kívül. ezt szerintem ő különlegesnek vette, meg eleve elég zárkózott is voltam, ezért tűntem számára kihívásnak.
2011. okt. 23. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Nekem aki elérhetetlennek tűnik, annál be se próbálkozok. Akármennyire is tetszik... 22F
2011. okt. 23. 14:10
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Idióták vagytok, nem értitek a kérdést.

Nem feltétlenül azért elérhetetlen egy nő, mert annak akar látszani. Egy utcaseprő számára például jóformán elérhetetlen egy magas beosztásban lévő már megjelenésében is státuszszimbólumnak látszó nő. És akkor a nő nem tett semmit, csak van. Ettől sem beképzelt nem lesz, sem olyan, aki az eszét játsza.

Teljesen nem igaz ugyan ide, de a tiltott gyümölcs mindig édesebb.

2011. okt. 23. 14:13
 18/19 anonim ***** válasza:

de az elérhetetlen lányok is egy idő után elérhetővé válnak...

szerintem a csajok addig játsszák az elérhetetlent, amíg a kiszemelt srác észre nem veszi, le nem szólítja stb. ha már eddig eljutottak, innentől fogva a lányok már egyértelmű jelzéseket adnak. legalábbis szerintem. persze nem mindig célszerű magamból kiindulni.15/l

2011. okt. 23. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez csak fordítva igaz. Ha egy csajt nagy ívben leszarnak, akkor mindent megtesz, hogy észre vegyék, de csak azért, mert így akarja helyretenni az egóját, hogy a külsejével mindent elérhet.

Ha egy nő játssza az agyát, hogy ő mennyire elérhetetlen, akkor a férfi majd keres valaki mást, aki hamarabb kötélnek áll.

2011. okt. 23. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!