Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy összejöttetek a régóta kiszemelt, elérhetetlennek hitt fiúval/lánnyal?
Szerintem itt azon van a hangsúly, hogy 'elérhetetlennek hitt'.
Velem még nem volt ilyen. (lúzer vagyok)
Igen.
Tökéletes ellenpéldája a gyiken olvasható okosságok és nyavalygások 90%-ának.
Elmesélem velem hogy történt :)
Kb 1 éve tetszett már nekem egy fiú, akit igazából nem is ismertem, de nagyon tetszett :)
aztán egy véletlen folytán megismerkedtünk. Először barátok lettünk, aztán szépen lassan átalakult...:)
Fél éve tart. Én 17 vagyok, ő 20 éves :)
volt...
régóta ismertem, mindíg tetszett a szabadossága, a stílusa, a testalkata, szóval minden, de mindkettőnknek volt valaki..,meg nem is gondoltam, hogy tetszem neki..
eltelt pár év, nem gondoltam rá egyáltalán, mondjuk sosem csináltam a paliból ügyet, csak tetszett, ennyi.
aztán egyszer csak egy buliban összejöttünk...de volt amiben nagyot csalódtam vele kapcsolatban...majdnem 4 évig tartott, jövő héten egy éves a kisfiunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!