Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan, hogy összejöttetek a régóta kiszemelt, elérhetetlennek hitt fiúval/lánnyal?

Figyelt kérdés
Hogy történt? Mióta tart?/Meddig tartott?
2011. ápr. 1. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát velem volt, bár utólag bárcsak ne lett volna. Egyiket még gimiben szemeltem ki, 2 évvel járt felettem, és azután ismerkedtünk meg, miután elballagott. Az a típusú srác volt, akit mindenki ismer, én meg a tipikus szürke egér, nagyon kislány. Írtam neki otthon egy nagyon skszor megfogalmazot levelet, hogy láttam a buszon, meg tudom, hogy zenél...stb és szeretném megismerni. Kinyomoztam a címét, de a levelet nem mertem feladni, végül anyukám megtalálta a fiókban és azt hitte, hogy elfelejtettem feladni úgyhogy ő feladta. 2 hónapra rá öszejöttünk, 3 évig jártunk, de utólag tudom, hogy csak az vonzott bene, hogy ő mennyire vagány, amúgy meg inkább csak tapló volt, én meg buta szerelmes kislány.

A második srác aki kicsit ilyen volt, vele úgy ismerkedtem meg, hogy egy nagyobb társaságban találkoztunk, és ő ugyan nem volt a trsaság középponja típus, hihetetlenül magabiztos (inkább nagyképű) volt. Utána összefutottunk valamikor, gitártok volt nála, ő rögtön odajött, nekem viszont nem volt szimpatikus, és kicsit bunkó voltam vele, mert valami megjegyzést tettem rá, hogy ja nagyon menő dolog gitárral csajozni. Ő akkor erre nem mondott semmit, később egyik barátnőmtől megtudtam, hogy egy ismert zenekar basszusgitárosa és kiderült, hogy akkor éppen a zp-en volt koncertjük, mikor összefutottunk, épp odafelé ment. Ő azért esik az elérhetetlenebb kategóriába, mert rengeteg csaj számára annak tűnt, én mivel már az elején furán viselkedtem vele, meg viccesnek tartotta, hogy ennyire nem ismerem a magyar zenekarokat, ezért nekem nem volt elérhetetlen soha. Később rájöttem, hogy amúgy teljesen normális srác, és szerény is, inkább csak a környezete erőlteti rá ezt a nagyon vagány vagyok stílust, mert egy ismert embernek így kell viselkednie... Vele aztán 4 évig éltünk együtt. A következő kiszemeltem nem zenész, meglátjuk mi lesz belőle, egyelőre úgy néz ki érte jobban meg kell küzdenem, mert hetente egyszer ha keres...

2011. ápr. 2. 05:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

05.36: Drukkolok neked :) Szerencsés vagy :)

2011. ápr. 3. 15:55
 13/18 anonim ***** válasza:
kedves előző! melyik zenekarban játszik? :D csak kíváncsiság
2011. ápr. 3. 16:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 évig nyomultam egy lányra aztán majdnem összejöttem vele egy fesztiválon, csak telibe hánytam furminttal :D

Azóta valahogy nem keres :D

2011. ápr. 4. 20:19
 15/18 anonim válasza:

igen.voltmár ilyen.

nekem is tettszett és én is tettszettem neki.

nem beszélgettünk, csak néztük egymást.

ez igy ment honapokig. én beleszerettem uy hogy még nem is beszélgettünk.

egyszer csak találkoztunk. véletlen.ő is egyedül volt és én is.

beszélgettünk sokat. nagyon jol éreztük magunkat.

aztán összejöttük. rá másfél hétre közös megegyezéssel szakitottunk.

nem volt jo érzés...mert én szerelmes voltam belé. de egyáltalán nem passzoltunk össze :S

muszály volt. semmi közös nem volt bennünk. ... :/

2011. ápr. 4. 20:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Még soha...
2011. ápr. 4. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem már évekkel ezelőtt tetszett egy srác, de neki is, nekem is volt kapcsolatunk.

Nemrég barátnőm javaslatára összeismerkedtünk, és kiderült hogy én is tetszek neki.

Még nagyon az elején vagyunk, de én már most szerelmes vagyok belé. Ö is többet kezd érezni, de nem kapkodjuk el.

Nehéz eset, de szerintem sikerülni fog. :)

2011. ápr. 4. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
volt, és nagy csalódás lett a vége. sajnos kiderült róla, hogy egész más valójában, mint amilyennek mutatta magát. kívülről egy vagány, értelmes, érzékeny, humoros, határozott srácnak tűnt, valójában pedig egy szánalmas, meghunyászkodó, önző, buta punci volt, aki a nap 24 órájában igyekezett megjátszani magát. kár, de legalább nem távolról imádtuk egymást és epekedtünk egymásért évekig...
2011. ápr. 5. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!