Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti a fiam ezt a lányt?
igen, az a baj hogy nem ismerem a többi apro dolgot.:( mert ebböl az egyböl tényleg nem lehet leszürni.. az a baj az illemmel nálam is hogy itt nálunk a legtöbb idös, öreg embert letegezi mindenki. ök igy szeretik,ez a megszokott.és elöfordul hogy véletlenül én is olyat tegezek le akit nem kéne.mert annyira megszoktam hogy 90%ban szabad.
nagyon nehéz visszatérnem a magázásra. nem is áll a számra. de természetesen megadom a tiszteletet általában. ha nem is azonnal,de kapcsolok hogy ja öt nem lehet tegezni.lehet ezt szokta meg. nem tom. de mondom ismernem kéne a többi tényezöt igy nem tudok okosat mondani:(
a szegecses lány:)
Biztos belső értéknek számít, hogy a kotont is lenyeli, és minden lukba bejáratos a fiad. Újdonság.
Kiélvezi, és kész.
Esetleg egyszer közöld a fiaddal, hogy ha ilyen buta lány illik hozzá, akkor te most csalódtál benne.
De ennél többet felesleges tenni, mondani, úgy is csak te jössz ki belőle rosszul.
Minél jobban ellenzed, annál inkább kitart mellette, és ha nagyon fúrod, te leszel a gonosz "anyós".
Azon meg gondolkodj el, hogy te kinek engeded/engedted, hogy helyetted válasszon neked párt.
Senkinek, gondolom.
Valóban nincs jogod beleszólni, kit választ a fiad.
hát ez tényleg elég fura belátom. de gyanitom feszélyezve érzi magát. csak tényleg nem ismeri az illemet. én is utálok mások szüleivel jopofizni föleg ha semmi értelmesröl nem tudunk beszélgetni.és ebéd után én is legszivesebben eltünnék. jo én nem teszem mert tudom az illemet de ettöl még nem fogom jol érezni magam.
én az olyan szülöket birtam mindig is akik ugymond "haverok" voltak.valahogy velük egyböl volt miröl bezsélgetni és nem éreztem azt hogy birálva voltam hanem hogy szivesen fogadnak ismeretlenül is. oké ez sem mindig jo szülö részéröl minden jöttmentben megbizni de mindenképp fesztelenebb volt a dolog.de nem tudom mi a teendö ebben most én is tanácstalan vagyok.
tényleg a fiadat kérdezném meg,sztem a csaj ugyis elmondja neki mit gondol rolad. bár ez nem azt jelenti hogy vissza is fogod hallani...
Mintha a barátom anyukáját olvasnám!Kedves kérdező ön 30 évesen is megfogja szabni a fiának hogy kivel járhat és kivel nem?Ha tényleg szereti az ön fia a lányt magának ahhoz semmi köze!Lehet ellenségeskedni,utálni de ezzel csak annyit fog elérni,hogy a fia még jobban kitart az aktuális barátnője mellet!Higyje el a szerelem néha nem azt nézi h valakin "hány kiló vakolat" van!Az meg hogy letegezte önt megesik mással is!Sajnos ma már ilyen a világ mindenki tegez mindenkit!Nekem is vannak 50-60 éves ismerőseim akikkel tegező a viszonyunk az első perctől fogva!
Üdv 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!