Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szereti a fiam ezt a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szereti a fiam ezt a lányt?

Figyelt kérdés
a fiam szó szerint egy tudatlan buta értelmetlen kényes nyafogós teljesen nem komplett lányt szeret.nem bírom felfogni, mi fogta meg a csajban, mert h ez a megye v akár az ország legeslegabnormálisabb lánya, az tuti!!az én fiam értelmes, okos, szép gyerek, jól öltözik teljesen, sok barátja van, jól nevelt gyerek.eddig csak olyan lányokat hozott haza akiket imádtam nagyon, és örültem, hogy velük van! a csaj letegez, közben azért alap h először nem tegezek egy 42 éves nőt aki a pasim anyukája...vagyis sztem az.még ha nem hozta volna haza a fiam, vagy 1 hónapos kapcsolat lenne, megérteném miért van vele...de már 7 hónapja együtt vannak:'( segítség!!!nem akarom ezt a lányt itt látni se!!! nagyon szép csaj ez tény, de nagyon közönségesen öltözik, műköröm, műszempilla, szolis bőr, festett haj stb stb kihívő öltözködés..az ilyen lányokkal régen max egy hétig volt együtt.mi változott?mi fogta meg benne?próbáltam vele beszélni erről, annyit mondott, hogy belső rétékei vannak, és h fogadjam el.DE NEM TUDOM:'( 18 évesek mindketten..
2011. okt. 20. 18:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Így jártál, el kell fogadnod!
2011. okt. 20. 18:30
 12/28 anonim ***** válasza:
25%

Írásodat elnézve te sem lehetsz értelmesebb! Mondatot nagybetűvel kezdünk, szavakat kiírjuk, nem betűket dobunk a mondatokba. Stílusodból ítélve te inkább az elhagyott "előd" lehetsz, nem egy 42 éves felnőtt nő, esetleg egy sznob liba.

43/F

2011. okt. 20. 18:34
 13/28 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves utolsó hozzászóló! nem én ítélkezek egy emberről ennyi írásból, hanem te, így szerintem meg van, hogy ki az értelmesebb! nem vagyok se sznob, és boldog házasságban élek:) de azért köszönöm szépen a magas minősítését.
2011. okt. 20. 18:37
 14/28 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van,különben is nem neked tetszeljen,nem te kell szeresd hanem a fiad!
2011. okt. 20. 18:37
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg a fiútól hogy mégis milyen értékei vannak a hölgynek, miért tegez le téged mi jókat tudnak együtt csinálni. Biztos jól szopik xD :D Én nem tudom sajnos... De mostanában ezek a lányok a kelendők :D
2011. okt. 20. 18:38
 16/28 A kérdező kommentje:
remélem vége lesz lassan ennek a dolognak.
2011. okt. 20. 18:41
 17/28 anonim ***** válasza:
93%

nálam alapszabály hogy nem itélünk elsöre.nem tudhatod belül milyen.

én tiniként egy metálos,szegecses állat voltam lány létemre.de sosem szoktam rá semmire,nem voltam rossz,max kicsit bunko de csak mert apám is bunkozott velem.

a hugom a tipikus aranyos nő apuci kedvence.csinos,kedves. jah csak asztalon táncolgatott meg láncdohányos,drogos volt. de ezt ugye senki sem nézi.

mára kinöttem a szegecseket, a kripta szobaberendezést és normális növé érettem.lehet hogy jön majd egy tünemény lány de lehet az elsö sarkon hátbadöf.csak mert " jaj hát olyan rendesnek látszik ez a lyán.hánynom kell az elöitélettöl.

volt egy oylan párom aki kicsit züllöttebb volt, apám utálta. anyám szerette mert ö hajlando volt megismerni. a legtündérebb pasi volt akivel valaha találkoztam.persze attol hogy jo valami nem jelenti hogy örök.

te is csak a külsöre mész.jaj bocsánat letegeztem pedig csak 25 vagyok.de kérdem én ha ön elvárja a tiszteletet ,akkor miért nem képes ön is megadni másoknak. még ha csak egy 18 éves különc lány is.

a tinik hülyék nem biztos hogy tudatában vannak az illemnek. az hogy letegezte az még nem jelenti azt hogy bunko.ez is csak az elsö benyomás ugye....

ha pezsgövel, bonbonnal érkezik,kezet csokol az mennyivel lett volna jobb de a vigyora mögött meg azon agyal hogy fogja kizsákmányolni?

2011. okt. 20. 18:42
 18/28 anonim ***** válasza:
Szép kislány amúgy?
2011. okt. 20. 18:44
 19/28 A kérdező kommentje:
szép lenne, ha nem rakna magára egy kiló vakolatot! így inkább természetellenes
2011. okt. 20. 18:45
 20/28 A kérdező kommentje:
ezt én értem, amit írtál kedves nővé érett szegecses lány, de nem csak a tegezésről van szó.felajánlottam vna magamtól is valószínű kb 3 hónap után..és ez h tini, és nézzük el neki..ezek könyörgöm ALAPVETŐ dolgok sztem:) és ez csak egy példa a nagyon sokból.
2011. okt. 20. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!