Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt, ha a másik lányt szereti? 16/L
A fiú is 16 éves. Mindenki azt hitte, összejövünk..Folyton együtt mentünk mindenhova, a haverjainak állandóan rólam beszélt, erre összejön egy 13 éves kislánnyal. Nem arról van szó, hogy nem bírok rajta túllépni, engem már ő nem érdekel, nem akarok tőle semmit, csak felidegesít ezzel a viselkedésével.. ugyanúgy megvár a sulinál, ölelget, csakúgy visszaránt a folyosón és nem enged el, mindig keres telefonon, stb.. És olyanokat mond, amit előtte..nagyon zavar, kértem, hogy hagyjon békén, vagy hogyha nem szereti a lányt, akkor hagyja ott, erre az volt a válasz, hogy de szeretem..
Valami ötlet, hogy értessem meg vele, hogy ez így nemjó?://
Köszi előre is:)
Ott a pont bizony, vagy szólj valakinek, esetleg összeesik az arca, ha belevernek 2-t, aztán meg rángathatja az infúzió csövét..
Nekem is van ilyen haverom, nem egy...van barátnője, de más csajokat fogdos meg rángat....
Szívem szerint fejbe tudnám rúgni, de aztán úgy vagyok vele, ha nem is ellenkeznek nagyon vele, akkor minek...
Igazából már jópárszor elég határozottan elküldtem, de mintha nem mondtam volna semmit..
A telefont lenyomom, amikor tudom kerülöm, majdcsak megérti..
Egyéb ötletek a verekedésen kívül?:D
köszi az eddigi válaszokat: ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!