Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? El mondjam a páromnak hogy mi történt? Vállaljam a következményeket? Vagy tegyek úgy mintha semmi sem történt volna? Hogy küldjem el a szeretőmet? Most ti is azt gondoljátok rólam hogy ribanc vagyok?
Figyelt kérdés
nah szóval az a helyzet hogy a párom és én nagyon ritkán találkozunk. magányosnak éreztem magam és ráadásul sok problémám is volt és úgy éreztem hogy kell egy kis gyengédség és meg csaltam a páromat! egyetlen egyszer történt meg! de én nagyon meg bántam a dolgot rájöttem hogy mindennél jobban szeretem a barátomat!!! nem akartam senkit sem át verni de most úgy érzem magamat mint egy rongy! lehet hogy az is vagyok! nem tudom kétségbe estem félek hogy ki derül és el veszítem az életem értelmét! segítsetek mitévő legyek?2011. okt. 20. 18:05
21/32 anonim válasza:
Szerintem ne mond el ő nem fog neked megbocsájtani.És nem vagy ribanc!Ember vagy csezd meg, minden ember hibázik, de ha tényleg szereted akkor nem vagy olyan szado-mazo, hogy elkúrd a kapcsolatod neked is fájna és neki is!!Ő se mondaná, el ezt le merem fogadni, abból amit írtál róla ezt gondolom.Legyen eszed és csak akkor vallj színt ha a lebukás fenyeget!Csak magamból kiindúlva mondom neked, ha a párom megcsalna és ezt érezné amit te és nem jelente neki semmit az a másik én nem akarnám tudni!!
22/32 kovpet válasza:
Elb.sztad. Megbántad. K.ssolj és tanulj belőle.
23/32 anonim válasza:
Öt éven keresztül hűséges voltál és? Csávód is az volt .
Hagyjuk itt a kifogásokat, a megcsalás a legaljasabb dolog . Csak azt nem értem értem kedves kérdező hogy mielőtt megtetted ezt ,nem gondolkoztál el a következményeken? Ha annyira szereted akkor nem csaltad volna meg. Ribancnak meg azért neveztelek mert számomra ugyanúgy ribanc az a nő aki megcsal.
25/32 Me válasza:
"Mindegy milyen köntösbe rejtjük a hazugságot, attól még ugyanúgy az marad". Szóvak r*** vagy, sajnálom. Semmi se lehet indok arra, hogy megcsalj valakit.
26/32 dress9dora válasza:
Úgy is ki fog derülni.Mondj el mindent,kezdj új életet. szög kibújik a zsákból.
27/32 anonim válasza:
jajj nehéz dolog 2t szeretni:(
28/32 anonim válasza:
Senki sem szent, ez van ... kegyes hazugság ...ne mond meg...
29/32 Savlekotő válasza:
Figyelni kell egymásra és akkor nem bax félre se nő se férfi.
30/32 anonim válasza:
Ez mind csak magyarázkodás.mond el neki hogy hiányod volt és dugtal mással egy jót. Természetesen ezt meg tudtad volna oldani a kezeddel vagy egy vibratorral is. A problémákat meg a barátnőddel is meg tudod beszélni. Ha szerencséd van megérti és meguszod annyival hogy úgy seggberak hogy egy hétig alig bírsz majd járni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!