Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? El mondjam a páromnak hogy mi történt?
Vállaljam a következményeket? Vagy tegyek úgy mintha
semmi sem történt volna? Hogy küldjem el a szeretőmet?
Most ti is azt gondoljátok rólam hogy ribanc vagyok?
Én is távol vagyok a barátomtól,csak kb 2 hetente tudunk találkozni,vagy ritkábban,de még csak eszembe sem jutna megcsalni...tisztelem és szeretem őt ennyire,hogy ne tegyek ilyet...ha tényleg szereted,akkor mondd meg neki,mert megérdemli,hogy megtudja...és lehet,hogy ki fog dobni,de meg is érdemled...miért nem tudtad vele megbeszélni vele,hogy bánt téged valami?
2011. okt. 20. 18:59
18,56-os.Mélyen egyetértek veled!!!
2011. okt. 20. 19:01
Szerintem mond el neki. Még mindig jobb,mintha mástól tudná meg.
Egyébként meg nem olyan egyszerű ám ez.
Nem csak ribancok teszik meg. Tény van aki rosszindulatú és lelkiismeret-furdalás nélkül megdugatja magát mindenkivel.
Na de egy jó kapcsolatban ami tényleg jól működik,ott is megtörténhet. Tegyük fel,szerelmes vagy ,imádod ezt a láyt és megbizol benne. sosem csalt meg senkit és megtesz érted is mindent. Ám a munkád miatt távol vagy és a barátnöd mindig hajtja hogy nagyon szeret de ha nem változtatsz azon hogy többet találkozz vele,nem fogja sokáig birni.(tegyük fel évek óta igy van) Aztán egy pasi folyton keresi ir neki,ő el van keseredve és ez történik. Bevallja és azért szerintem egy normális pasi azért elgondolkodik a dolgokon...
Másnak én is könnyebben mondom egy megcsalásnál,hogy dobd ki. A saját helyzetemben már nem olyan egyszerű.
2011. okt. 20. 19:16
14/32 A kérdező kommentje:
oké rendben igazatok van!! tényleg az lesz a legjobb ha el mondom! de még mielőtt ennyire bele merülnénk a ribancozásba!! el mondom nektek az elejétől!! ezelőtt 5 évvel ismerkedtünk meg a párommal öt éven kersztül hűséges voltam hozzá!!! nem azért mondom el nektek hogy mentsem magamat csak azért hogy tisztában legyetek a történetemmel!! na szóval három évre rá a megismerkedésünk után bejelentette nekem hogy van egy 2 éves kisfia!! és még mindig házas!! én köpni nyelni nem tudtam!! kérdezttem tőle hogy miért nem mondta el nekem eddig? azt felelte hogy szeret engem és félt hogy elveszíthet!! én nem hagytam el őt meg bocsájtottam neki! szerintetek én nekem nem jár egy esély? hiszen mindenkinek jár egy esély miért pont én vagyok a kivétel!! nah mindegy!!
Én soha nem bocsájtanék meg neked ,leszarnám hogy faszhiányod volt meg hogy gyengédség kellet neked. Remélem a csávód jó lefog majd oltani hogy mekkora egy ribanc vagy.
2011. okt. 20. 19:22
Aki azt írja,hogy megérti az ilyet,meg ilyesmi..egyáltalán nem értem! Hogyha csak úgyan gyengédségre vágysz meg miegymás,miért nem mondod meg a Párodnak a problémád?Kommunikáció!Nem bántásból írom,nehogy félreértsd. :)Nekem például soha nem jutna eszembe,hogy megcsalom a Párom. Meg egyáltalán kérdés volna,hogy elmond-e Neki..... szerintem egyértelmű. Légy őszinte és vállald mostmár.
2011. okt. 20. 19:22
Utolsó vagyok. Szép Tőled,hogy megbocsájtottál Neki.. :) De ettől még akkorsem volt szép Tőled,ahelyett,hogy Vele osztottad volna meg a problémád..
2011. okt. 20. 19:24
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:16
Azért ez se lehet mentség a megcsalásra. Némi lelki tartás kell persze... bár akinek nincs...
2011. okt. 20. 19:24
2011. okt. 20. 19:27
20/32 A kérdező kommentje:
19:27es elolvastad a 19:16 hozzászólásomat?
Kapcsolódó kérdések: