Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy érzékeny, sértődős férfival?
A párom, férfi létére elég sértődős: sok apróságon berág, gyakran egy általa félreértelmezett szón vagy mondaton. Lassacskán ott tartok, hogy nem merek megszólalni, nehogy valami rosszat mondjak.
De egyébként sok jó dolog is van a kapcsolatban, nem szeretném elhagyni, de a fent leírt tulajdonsága néha megkeseríti az együtt töltött időt. Ti mit tennétek?
Ez a férfi nem férfi,lélekben még kisfiú.
Ha pedig nincs még felnőve akkor nem kell neki még barátnőzni.
Szakíts vele!
Elképesztő,hogy valaki férfi létére rinyál és duzzog mint egy menstruáló nő.
Ezért mondom én,hogy vissza kéne állítani a sorkatonaságot ott legalább régen gatyábarázták az ilyeneket.
-egyke
-neveltetési hiba
-nem kapott még elég pofont az élettől
-tesztoszteron hiány
Ja és mondd meg neki, hogy egy nőnek férfira van szüksége, nem pedig durcis királykisasszonyra! Ezen el fog gondolkodni!
Nem kell elmondani neki, tudja magáról, és akar ezen változtatni.
Nem egyke, kapott már elég pofont az élettől.
Párom csinált már olyat, hogy órákig nem szólt hozzám, mert berágott egy apróságon, s én azzal engeszteltem ki, hogy felajánlottam neki 1 órás masszázst, és miután megkapta utána már béke lett! Hány évesek vagytok? Mert ez is számít! Párod is olyat csinált, h nem szólt hozzád egy darabig? Mert akkor te is ajánlj fel valami olyat neki, amit szeret, s akkor kiengesztelődik, s utána legközelebb számolj el 10-ig mielőtt mondani akarsz neki valamit, szóval jól át kell gondolni miket mondasz, mert a kimondott szónak ereje van, régen én sem gondoltam át miket mondok, de miután már átgondolom, így egyre több konfliktust és félre értést tudok így ezzel megelőzni!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!