Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megalázás?
Figyelt kérdés
Múltkor felbaszta az agyam valamin a barátom, mert tényleg állandóan ok nélkül belémköt, és ez csak olaj volt a tűzre, és elkezdtem neki felháborodottan magyarázni, hogy állítsa le magát. Erre ő csak úgy arcon öntött egy pohár vízzel, tényleg annyira szar volt belement az orromba is meg minden. De nekem lelkileg megalázó volt. Főleg, hogy ellenkezőleg reagált, mint amire számítottam. Bocsánatot kellett volna kérnie, nem pedig ezt.. és a poén az egészben, hogyha felhozom azt mondja, hogy "jaj ugyan már, más röhögne ezen".. Szval ezért kérdezem.. Szerintetek?2011. okt. 17. 21:33
21/26 napietus válasza:
ez egy barom. ne maradj mellette. nem a hisztizés a megoldás, ott kell hagyni, ha kötekszik, aztán kész. kössön bele másba.
22/26 A kérdező kommentje:
Többször ki akartam már lépni, de mindig könyörög, h majd megváltozik, de sosem fog.. ez a baj velem,h nagyon sokat tűrök :( De nem baj , erőt veszek magamon és nem hagyom, h úgy táncoljak ahogy ő fütyül. Ennél jobbat érdemlek, tényleg engem is csak minősít , hogy egy ilyen emberrel vagyok. :S
2011. okt. 17. 22:02
23/26 anonim válasza:
Én meg vissza ontottem volna egy vodor vizzel:D
24/26 Smartguy86 válasza:
Pont ezért tud hitegetni, mert látja, hogy nincs következménye annak, amit csinál. Csak tedd meg és ne nézz vissza! Hidd el, ő se lesz utána olyan nagy legény, de az már téged ne érdekeljen!
Nőj fel egy jó kapcsolathoz és akkor tényleg jobbat fogsz érdemelni ennél!
25/26 anonim válasza:
Hagyd ott.. az ilyen konyorogni fog és csak rohogj a szemébe akkor vissza alázod:D
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. okt. 17. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!