Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megalázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megalázás akart lenni vagy mi?

Figyelt kérdés
tegnap pár haverrel elmentünk egyet vidékre...ottan szórakoztunk... ott volt az exem is, vagyis nemtudom hogy fejezzem ki, mert hol együtt vagyunk hol nem...:(( sokat veszekedtünk az utóbbi időben..aztán tegnap az egyik srác mondta h legtöbb csak újjazásnál elmegy... alig kell kicsi, igy meg úgy, s erre úgymondd az exem, akivel szombatoon még együtt voltunk, bevágja hogy úgy mint én? rám értette...hát evvel aztán nagyon megsértett...mert nem megyek el annyira könnyen... s még kérdezte gúnyosan a haverjától, s rám nézett, pedig a haverja nincs honnan tudja..... nagyon megsértett...és a nap folyamán volt még néhány hülye beszólása...nem értem miért csinálja, egy darabig olyan jól elvoltunk... de mostmár lassan megutáltatja magát...:(((((((((((((
2010. máj. 10. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
üsd mög
2010. máj. 10. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
csak szimplán idióta
2010. máj. 10. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak, idióta a srác..-.-"
2010. máj. 10. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:

valamiért nagyon berágott rád. gondolom egy idióta(a történet szerint)

de, ha akarod akkor szerintem kérdezd meg tőle négyszemközt, hogy mér kellett ilyet mondania mások elött

2010. máj. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!