Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megalázás?

Figyelt kérdés
Múltkor felbaszta az agyam valamin a barátom, mert tényleg állandóan ok nélkül belémköt, és ez csak olaj volt a tűzre, és elkezdtem neki felháborodottan magyarázni, hogy állítsa le magát. Erre ő csak úgy arcon öntött egy pohár vízzel, tényleg annyira szar volt belement az orromba is meg minden. De nekem lelkileg megalázó volt. Főleg, hogy ellenkezőleg reagált, mint amire számítottam. Bocsánatot kellett volna kérnie, nem pedig ezt.. és a poén az egészben, hogyha felhozom azt mondja, hogy "jaj ugyan már, más röhögne ezen".. Szval ezért kérdezem.. Szerintetek?
2011. okt. 17. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az , leöntött egy pohár vízzel, hogy maradj csöndbe , eléggé lekezelő :S . Ne hagyd magad, majd te is add vissza neki amikor alszik.
2011. okt. 17. 21:42
 12/26 A kérdező kommentje:
fontolgatom, hogy vége legyen, mert nem igazán.. megalázott már annyiszor :( mikor leöntött vízzel pont azon voltam kiakadva, hogy leszajházott azért , mert visszaintettem egyik haveromnak. erre ő "biztos átment már rajtad, nem fogok egy szajhával járni" egyszerűen nemnormális ahogy viselkedik... ezt a vizeset azért kérdeztem meg , mert ez volt a legkisebb dolog a húzásai közül és csak ennél nem tudtam biztosra, h ez a megalázás csoportjába tartozik -e... és amikor felhozom a köcsögségeit enyit reagál .. "jaj ugyan már mást akár meg is ver a barátja" ..
2011. okt. 17. 21:43
 13/26 anonim válasza:
100%

hat szerintem szakitas lesz a vege...

egy ferfi nem banhat igy egy novel... Inkabb vedenie kenne.:)

2011. okt. 17. 21:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha vele maradsz, majd az is el fog jönni, hogy téged is megver. Akkor meg majd Damura hivatkozik, hogy az meg meg is erőszakolta az exét, és hozzá képest neked milyen jó dolgod van még!

Nem értem miért jó neked egy ilyen pasi.

2011. okt. 17. 21:47
 15/26 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Azért az sem lehet véletlen, hogy te pont egy ilyen csávó mellett vagy/kötöttél ki. Gondolom nem tegnap kezdtetek el járni... és mégis. Szóval szerintem gondold végig, hogy ki is a hibás elsősorban itt.
2011. okt. 17. 21:49
 16/26 A kérdező kommentje:
ja és szerintetek ez a kérdés ?? :D "és mégis meddig akarsz bulizni?? Már 20 éves vagy és még mindig jársz " mintha valami 60 éves nő lennék .. utálja a barátaimat, meg sem akarja őket ismerni, teljesen ki akar sajátítani :S
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Fogadni merek hogy a srácnak ilyen kopasz sittes feje lehet .
 18/26 A kérdező kommentje:
Azért kötöttem ki egy ilyen csávó mellett, mert kb. 3 hónapit egy olyan arcot mutatott, ami számomra tökéletes lett volna és csak azután vette elő az igazi énjét. Szval én csak annyiban vagyok hibás , hogy beleszerettem. De nem azt az embert szeretem, aki valójában. :S
2011. okt. 17. 21:51
 19/26 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Tudod ez úgy szokott lenni, hogy ő akkor is pont ugyanaz az ember volt, mint most. Csak te szeretted volna másnak látni, mert ahhoz fűződött érdeked. Pl hogy legyen melletted valaki, és ne legyél magányos. Mindent elnéztél neki, amit meg nem, arról inkább nem is vettél tudomást, pedig a jeleket mindig lehet látni.

Aztán ilyenkor jön az, hogy x idő után feleszmélsz, hogy ki a f@sz ez itt mellettem. Semmi kommunikáció, a másikat még hónapok múlva sem ismered igazán, csak vegetálsz mellette. Talán ezt hívják "rózsaszín ködnek". De ez csak azért van így, mert te engeded.

Szóval szerintem időben vedd észre máskor a jeleket és ne a magánytól való félelmeid vezessenek. Lépj ki ebből a kapcsolatból, amint lehet.

2011. okt. 17. 21:56
 20/26 anonim ***** válasza:
2011. okt. 17. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!