Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elég bonyolult szitu, fiúk lányok egyaránt válaszolhatnak!
Figyelt kérdés
Na, van ez a lény. Már egy jó ideje tetszik. Régebben nem tetszett, és nekem sírta el a bajait mint egy barátnak, de akkor nem is akartam tőle semmit. Akkor összejött egy pasival és örültem is a sikerének meg büszke voltam, hogy tartottam benne a lelket stb. De utána megtetszett és azóta egy éve jár a pasival és már nagyon bejön a csaj. Csomót beszélgetünk meg nagyon jóba vagyunk, és csomót szemezünk suliban meg beszélgetünk azóta is, és flörtölünk meg hasonlók viszont olyan a lány, hogy ezt a pasija mellett nem csak velem hanem még pár másik pasival is csinálja. (lehet akár k*rvának is nevezni de akkor is kell mert szép nagyon:D) és idegesítő nagyon h az egyik percben mondja h szeret puszit ad ölel közeledik de amellett ezt teszi mással és a pasijával is. Mit kéne tennem szerintetek? 17/F2009. máj. 1. 20:55
1/16 anonim válasza:
Felejtsd el!
Nem kell ez neked szerintem.
Csak játszadozik,a hátatok mögött meg egy jót röhög!
3/16 anonim válasza:
Lány vagyok, és szerintem is felejtős, csak játszadozik, nem komoly még egy kapcsolatra. De ha szenvedni akarsz hát te tudod.
4/16 anonim válasza:
nem lehet hogy azóta beleestél a lányba? mert ha igen, akkor komolyabb a helyzet mint hinnéd, mivel a leírás alapján mindig csak haverként fog kezelni.
annyit tudok mondani hogy mit ne tegyél. ne próbálj ráhajtani, mivel a pasija meggyűlölne. sztem maradjatok ebben a viszonyban. ráadásul ha összejönnétek, akkoris valszeg ugyanezeket csinálná más pasikkal, amit most veled, és az nem hiszem hogy jól esne.
17/F
5/16 A kérdező kommentje:
hát volt egy időszak amikor nagyon belezúgtam sulis táborban. és aztán meg nem és most megint lehet, hogy igen. tudom szánalom. Elfelejteni biztosan nemfog menni. de a pasija pl nem érdekelne mert így is eléggé utál mert folyton a csajával lógok suliban:D köszönöm a válaszokat azért mindenesetre és ha még valakinek egyéb válasza aspektusa van további válaszokat szívesen várok:)
2009. máj. 1. 22:10
6/16 anonim válasza:
Dugd meg amilyen hamar csak tudod és hagyd ott. Szerintem pofonegyszerű.
7/16 anonim válasza:
Húúú, hát én is ilyen vagyok, ölelgetem a barátaimat, és nem szégyellem megmondani nekik, hogy szeretem őket... De ez általában nem jelent semmit... Próbálj kiszeretni belőle, hagyd.
8/16 anonim válasza:
Bakker! Hát akkor már csak vannak UFO-k.... már Te vagy a sokadik, aki valamilyen lénnyel kerül kapcsolatba.
9/16 anonim válasza:
Én is voltam így,tudom nagyon nehéz....de valahogy ki kell szeretned belőle,felejtős...én a rossz tulajdonságaira gondoltam mindjárt hogy könnyebben felejteni tudjam...néha ez is bejön.
10/16 anonim válasza:
Egyet értek a 4. válaszólóval. Szerintem ha veled lenne akkor is ezt csinálná, h más fiúkat ölelget puszilgat, ami azért valljuk be, nekünk elég szarul esik. Szerintem maradj meg vele baráti viszonyban, esetleg kérdezd meg miért csinálja így ha van barátja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!