Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítottad vissza az exed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítottad vissza az exed?

Figyelt kérdés

Olyan srácok válaszára vagyok kíváncsi akik tudatosan valamilyen stratégiával visszatudták szerezni az exüket. Nem várok olyan válaszokat hogy: "felmelegítve csak a káposzta jó" stb. Ez a gyengék szövege én elszánt vagyok. És hallottam egy csomó olyan történetet is hogy egy pár újra összejött és még azóta is együtt vannak.

A kapcsolatom szerdán ér véget vele, akkor tud velem találkozni hogy szakítson velem. Azt mondta azért nem tart inkább szünetet mert szakítás után akármi lehet. Szóval Ő sem zárja ki azt hogy együtt leszünk mert lehet hiányolni fog. A kapcsolat azért fog megszakadni mert sok kis apró vita volt. Én igyekeztem elkerülni őket de ő mindig megtalálta a módját hogy valamiben hibás legyek. Ha voltak hibáim mindig bocsánatot kértem érte.

2011. okt. 16. 10:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ex annyit tesz, hogy MÚLT IDŐ...ki akarna a MÚLTBAN élni? Biztos volt nyomós oka, hogy nincs veled a jelenben...tényleg muszáj ezt háborgatni, ez annyira szánalmas.
2011. okt. 18. 10:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Sztem ebben nincs semmi szánalom. A szánalmas az hogy nagyon sokan feladják, és nem hajlandóak megoldást keresni, nincs kitartás és türelem. És ez nem csak a kapcsolatoknak de nagyon sok mindennek az alapja.
2011. okt. 18. 12:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Várok még történeteket :)
2011. okt. 18. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
na végre! komolyan, az ilyen srácokat klónozni kéne! végre egy pasi aki küzd és nem leszarja az egészet, hogy kész vége ennyi megyek csajozni! de persze tényleg ne vidd túlzásba, mert érezni kell, hogy ha a te hibád küzdj, de ha nem a te hibád, akkor ne alázd meg magad.
2011. okt. 18. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!