Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítottad vissza az exed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítottad vissza az exed?

Figyelt kérdés

Olyan srácok válaszára vagyok kíváncsi akik tudatosan valamilyen stratégiával visszatudták szerezni az exüket. Nem várok olyan válaszokat hogy: "felmelegítve csak a káposzta jó" stb. Ez a gyengék szövege én elszánt vagyok. És hallottam egy csomó olyan történetet is hogy egy pár újra összejött és még azóta is együtt vannak.

A kapcsolatom szerdán ér véget vele, akkor tud velem találkozni hogy szakítson velem. Azt mondta azért nem tart inkább szünetet mert szakítás után akármi lehet. Szóval Ő sem zárja ki azt hogy együtt leszünk mert lehet hiányolni fog. A kapcsolat azért fog megszakadni mert sok kis apró vita volt. Én igyekeztem elkerülni őket de ő mindig megtalálta a módját hogy valamiben hibás legyek. Ha voltak hibáim mindig bocsánatot kértem érte.

2011. okt. 16. 10:27
1 2
 1/14 DiMalto ***** válasza:

Nem kell hozzá tudatosság,szakitás után a nőkben jóval nagyobb a hiányérzet és a megszokott kapcsolatba vágynak vissza,ilyenkor elég ha néha a közelében vagy és ne mutass tul nagy érdeklödést.....magátol vissza fog jönni,ha csak nem ugrik (ugrott) bele egy másik kapcsolatba....

de én is azon a véleményen vagyok h nem lesz hosszú távú a dolog,és ez tapasztalat.....

2011. okt. 16. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:

bocsi, én nem vagyok srác, de mégis válaszolnék. Két mondatra lettem figyelmes.

az egyik: "Azt mondta azért nem tart inkább szünetet mert szakítás után akármi lehet. "

a másik "Én igyekeztem elkerülni őket de ő mindig megtalálta a módját hogy valamiben hibás legyek" .

Ha a barátnőd mindent próbált a te hibádként elkönyvelni arra nem gondoltál, h nem akarja ezt a kapcsolatot?

Igaza van, tapasztalatból mondom, h nem jó szakítás után újra összejönni, mert már nem lesz a régi semmi. Én is ezt játszottam 1 évig.. szétmentünk, összejöttünk pár hónapra, aztán újra szétmentünk. Végül én mondtam, h hagyjuk, amit elég nehezen fogadott az akkori barátom, de rájött, h igazam van. Pár hónappal később mindketten új kapcsolatba kezdtünk. Egyikünk sem bánta meg.

Ha a barátnőd meg akarná menteni a kapcsolatot, akkor leült volna megbeszélni veled, mit akar másképp, mit érez rossznak. De ha ez nem volt meg és el is zárkózik ez elől, akkor ő már magában lezárta egy részben és nem fog változtatni a döntésén.

Esetleg kérd meg, h beszéljétek át szánjatok rá egy napot is akár, de ha nagyon nem akarja, akkor szerintem hagyd elmenni.

Remélem sikerül rendbehozni.

26N

2011. okt. 16. 10:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyébként elmondta mi az ami nagyon zavarja velem kapcsolatba, és én már éppen a helyes úton jártam hogy eleget tegyek az ő kéréseinek mikor bemondta az unalmast.
2011. okt. 16. 10:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta van még egy esélyem, hát látom nagyon megadta :S
2011. okt. 16. 10:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Nehéz, de ha ennyire nem akarja erőltetni és nem látja a változást, mindazok ellenére, h te megteszed ami tőled telik, neked kell ezen elgondolkodni, h ha neki ennyire "fontos" a kapcsolatotok, akkor neked mennyire kéne, h az legyen.

Ez, h valaki a párját hibáztatja mindenben, ez hülyeség... ilyen nincs. Mindig mindkét félben van hiba! Amikor már ez a helyzet áll fent, mint nálatok, valószínüleg azért van, mert tudja, h hibás ő is, h így alakult, de nagyon hiú és minden lelkiismeretfurdalást rád akar hárítani, nyilván könnyebb, ha van kit hibáztatni és ő mondja ki, h vége. Te meg maradsz abban, h a te hibád, miattad történt. Nem fair.

Próbálkozhatsz, de szerintem nem érdemes. Próbálj túllépni rajta, lazulj kicsit és ha úgy érzed készen állsz egy új kapcsolatra, keress egy olyan lányt, aki nem téged okol mindenért, hanem inkább megpróbálja VELED megoldani a kapcsolat problémáit.

2011. okt. 16. 11:12
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi! Meglátom hogy keresni fog e még. Ha nem akkor talán hamarosan hozzászokok a hiányához
2011. okt. 16. 11:15
 7/14 A kérdező kommentje:
De azért még mindig várok történeteket kinek hogyan sikerült. :)
2011. okt. 17. 23:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
engem úgy hódított vissza, hogy folyamatosan keresett, nem volt nap, hogy ne keresett volna. de ehhez kellett egy nagyon fontos dolog: tudta, hogy ő sem közömbös irántam. nem nyomult, csak beszélgettünk. és amíg nem voltunk együtt, sokkal mélyebb dolgokat is meg tudtunk beszélni. éppen ezért tudtuk újrakezdeni is, mert ami akadály volt, azt sikerült megbeszélni:)
2011. okt. 17. 23:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én hibámból szakítottunk,nagyon megsértődött.

2 hónapig nem is beszéltünk és észbekaptam,hogy hiányzik.

Uh elkezdtem átjárkálni hozzájuk,direkt elment otthonról,uh a mamit puhítottam-szereti a lóvét-uh mindig vittem mindenféle ajándékot.Megbánást tanúsítottam,bocsánatot kértem tőle,uh szépen lassan azért összejött a dolog,kb 1 hónapos hajtóvadászat volt.

Egy észrevétel azért.

Ha a csaj folyton a hibáidat hozza elő,a nélkül hogy kérnéd,akkor semennyire nem tisztel és az ilyesmi tényleg már egy kapcsolat vége felé szokott jönni.

Most őszintén.

Ki a f@szt érdekel egy olyan pi-csa,aki egész nap basz-ogat,meg a hibáimat sorolja.

Az ilyen menjen a francba,nehogymár még te kérj bocsánatot,azért mert ő a tapintatlan paraszt.

Tudom nem könnyű ez,de az ilyesmi azt mutatja,hogy nem szeret téged.

2011. okt. 17. 23:53
 10/14 anonim ***** válasza:
-kicsit sok lett az "úgyhogy" szóismétlésem,elnézést érte.
2011. okt. 17. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!