Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy besétál egy fiú sparba, és te mint lány ott állsz a sorban. Négy-öt másodpercig egymás szemébe néztek.

Aztán másfél perc múlva a fiú odajön hozzád, és köszön, és mondja, hogy "mondanál magamról három pozitív tulajdonságot?"

Aztán, ahogy a többi adja, lány ti mit szólnátok ehez?

2011. okt. 15. 23:30
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Én tuti, hogy nagyon zavarba jönnék, már attól is, hogy odajön egy srác..pláne, ha még ilyet is kérdezne:D

Máskor kolifelvételin is kellett 3 pozitív tul.ságot felsorolni, kb 10 percet gondolkoztam rajta, de ez mellékes:)

Szerintem nézd meg, mit vett, (pl vmi üditőt)és kérdezd meg, hogy segítene-e megkeresni neked, ha nem siet nagyon, mert te is pont ezért jöttél, csak nem találtad..

Aztán ha elkísér, akkor úgyis szóba elegyedtek, ha nem,a akkor valld, be, hogy nem is kell az az üdítő, csak egy ürügy volt a beszélgetésre:)

20l

2011. okt. 18. 21:47
 32/45 anonim ***** válasza:
jól tökön kell rugni a palit :D
2011. okt. 18. 22:31
 33/45 A kérdező kommentje:

Hehe érdekes válaszok.

Tipikus lúzer tanácsok, "ital, meghívós, bemutatkozós" dumát ajánlják

Kicsit gondoljatok bele.. én lehetőséget adok, hogy adjon és kapjon akkor tőlem egy lány, szerintem ez többet ér egy italnál.

Már elve rossz az, hogy valami fizikai értékkel akarom őt felszedni.

Azok akik mondják, hogy milyen sablonos szöveg...

Hallgatom a javaslataikat!!!

Te mit mondanál?

Szerintem semmit, vagy az ital dumát, vagy egyáltalán oda se merne menni.

ma 21:47: Szerintem túl átlátszó, ezt se sem gondolod komolyan.

17F

2011. okt. 18. 22:50
 34/45 anonim ***** válasza:

ilyen helyzetben akkor én inkább oda se megyek, mint hogy ilyen "internetről letöltött" kérdéssel odaállítsak egy lányhoz :D

17F

2011. okt. 18. 23:18
 35/45 anonim ***** válasza:

Én már próbáltam. Mexnek bejön, mert PUA de

egy egyszerű pasinak nem.

Kiröhögnek.

2011. okt. 18. 23:28
 36/45 anonim ***** válasza:

"Tipikus lúzer tanácsok, "ital, meghívós, bemutatkozós" dumát ajánlják"

Akkor éna lúzerekhez vonzódom, felvállalom. Egyébként őszintébb, mint egy kitalált szöveg.

De kérlek számolj be a tapasztalataidról ezzek kapcsolatban, tényleg érdekel.

Hányszor vált be, hányszor nem?

2011. okt. 18. 23:46
 37/45 anonim ***** válasza:
Egyébként lányokat kérdezel, lányok (is) válaszolnak, tehát nem értem a reakciódat. Mész tovább, mintha nem is zavarna, hogy kijelentik, hogy ez nekik nem tetszene, vagy zavarba jönnének tőle. Én biztos. 20/L
2011. okt. 18. 23:47
 38/45 anonim ***** válasza:

Megvagy!

http://www.youtube.com/watch?v=e8EXVbMu2GA&feature=related

Egyébként meg 5mp után kell odamenni,nem hosszú percekig váratni és először nyitsz valami bókkal,nem rátörsz a kérdéseddel.És belső tulajdonság,nem pozitív tulajdonság:D.

Ha jó a fellépésed,akkor bejön.Látod.

2011. okt. 19. 00:02
 39/45 Edward Cullen ® ***** válasza:

Kedves Binky!

Én is jól tudom ,h nem az a troll aki nem ért velem egyet. De ha vetted vna a fáradtságot és elolvastad volna az előzményeket akkor látnád ,h nem azért használtam ezt a jelzőt mert az illető nem értett velem egyet, hanem jobb híján egyből a helyesírásomba kötött bele mivel másba nem tudott. Ezek a Trollok kedves Binky. Akik ha nem látnak más választást v nem képesek értelmes választ adni a helyesírásodba keresik a hibát és abba kötnek bele. Mert ez a lételemük ,h kötöszködjenek és értékelhetetlen nem logikus válaszokat adjanak. Ha megnézed a 76% válaszolót aki legelsőnek kommentelt és akit mellesleg letrolloztam a kérdésre egy értelmetlen választ adott, ráadásul bizonytalanságba kergeti az ilyen típusú hozzászólásokkal a kérdezőt. Én legalább megpróbáltam neki segíteni és tippeket adtam. Ha megnézed ,h én a kezdettől fogva ugyanazt mondtam a kérdezőnek és ő most linkelt be egy olyan videót amibe a srác detto azt a technikát használja amit én mondtam akkor rájössz ,h a Troll valójában ellentmondásba keveredett önnmagával. Az elején még menthetetlennek vélte az ügyet most meg már nem. Ja, a tel számukat nemhiszem ,h meg fogják adni. Sztem ez a videó 1 fake. Az e-mail cím még mindig jobb ötlet mert azt mindenki szívesebben kiadja egy ismeretlennek.

2011. okt. 19. 10:07
 40/45 anonim ***** válasza:

Szerintem az a pasi szimplán jól nézhetett ki, a lány meg azon lepődött meg, hogy miért ment oda hozzá egy ilyen kaliberű srác. Hacsak nincs olyan beszélőkéd, nem vagy olyan magas és nem nézel ki olyan jól, az ilyen duma inkább csak ront a helyzeten. Ezt nem akarja megérteni a kedves kérdező, hogy ez a 'technika' úgy általában alkalmazhatatlan. Aki meg amúgy is magabiztos, és van fellépése, annak teljesen felesleges.

Őszinteséggel és néhány bókkal többre mész.

2011. okt. 19. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!