Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy besétál egy fiú sparba, és te mint lány ott állsz a sorban. Négy-öt másodpercig egymás szemébe néztek.

Aztán másfél perc múlva a fiú odajön hozzád, és köszön, és mondja, hogy "mondanál magamról három pozitív tulajdonságot?"

Aztán, ahogy a többi adja, lány ti mit szólnátok ehez?

2011. okt. 15. 23:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Hidd el engem is meglep, hogy egy hímnemű ilyen néven regisztrál..igazán lehettél volna eredetibb és kevésbé hogy is mondjam...nyálas.
2011. okt. 15. 23:58
 22/45 Edward Cullen ® ***** válasza:
és szted mi az eredeti? xd
2011. okt. 16. 00:00
 23/45 anonim ***** válasza:

Hát pillants bele a kategória toplistába.

Halálfa Szára és még sorolhatnám :)

2011. okt. 16. 00:02
 24/45 Edward Cullen ® ***** válasza:
Teljesen inlogikus válaszokat írsz. Miért választottam volna ilyen ízléstelen nevet magamnak?
2011. okt. 16. 00:06
 25/45 anonim ***** válasza:

furcsa kezdeményezés, az biztos.

de sokkal jobb lenne, ha úgy kezdenéd, hogy "szia, xy vagyok", és a többi vagy jön magától, vagy nem.

2011. okt. 16. 14:01
 26/45 anonim ***** válasza:

"Nagyon szánalmas, hogy arról rinyálnak a nők, hogy a pasik csal elmennek mellettem, de nem történik semmi."

Így van. Szenvednek, hogy nem megy oda hozzájuk senki, de ha igen, akkor baj a helyszín, a mondanivaló, az illető szeme színe stb.

Döntsétek már el mit akartok b.sszátok meg!

2011. okt. 16. 20:29
 27/45 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez butaság.

Én azt reagálnám rám, hogy: "Tessééék?"

Ez túl random, túl mű, és azonnal arra gondolnék, hogy mit és miért akar ez produkáltatni? Ha nem tetszik, amit mondanék magamról, akkor továbbáll? Ugyanez a szöveg pár nappal ezelőtt fenn volt kérdésként, gondolom van hozzá közöd, akkor is megmondtam, hogy szerintem nem érdemes ezzel próbálkozni.

Az egyik hozzászólónak üzenem, hogy nem az a troll, aki nem ért veled egyet...

2011. okt. 18. 21:34
 28/45 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:

"Szia! XY vagyok. Elkísérhetlek egy darabon?"

"Szia! XY vagyok. Téged hogy hívnak?"

"Szia! XY vagyok. Nagyon tetszel nekem, meghívhatnálak egy kávéra?"

"Szia! XY vagyok. Ezeke nehéznek látszanak, segítsek?"

"Szia! Hogy vagy?"

Mindehhez dukál egy mosoly és egy nem kihívó szemkontaktus lehetőleg kacsintássorozat nélkül.

2011. okt. 18. 21:37
 29/45 anonim ***** válasza:
tényleg elég sablon-szövegnek tűnik, bár nem vagyok lány, de ahogy néztem nekik se tetszett :D
2011. okt. 18. 21:40
 30/45 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok csaj, de ha az lennék akkor is pofán röhögnélek.
2011. okt. 18. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!