Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ehhez?
Tegyük fel, hogy besétál egy fiú sparba, és te mint lány ott állsz a sorban. Négy-öt másodpercig egymás szemébe néztek.
Aztán másfél perc múlva a fiú odajön hozzád, és köszön, és mondja, hogy "mondanál magamról három pozitív tulajdonságot?"
Aztán, ahogy a többi adja, lány ti mit szólnátok ehez?
Hát pillants bele a kategória toplistába.
Halálfa Szára és még sorolhatnám :)
furcsa kezdeményezés, az biztos.
de sokkal jobb lenne, ha úgy kezdenéd, hogy "szia, xy vagyok", és a többi vagy jön magától, vagy nem.
"Nagyon szánalmas, hogy arról rinyálnak a nők, hogy a pasik csal elmennek mellettem, de nem történik semmi."
Így van. Szenvednek, hogy nem megy oda hozzájuk senki, de ha igen, akkor baj a helyszín, a mondanivaló, az illető szeme színe stb.
Döntsétek már el mit akartok b.sszátok meg!
Ne haragudj, de ez butaság.
Én azt reagálnám rám, hogy: "Tessééék?"
Ez túl random, túl mű, és azonnal arra gondolnék, hogy mit és miért akar ez produkáltatni? Ha nem tetszik, amit mondanék magamról, akkor továbbáll? Ugyanez a szöveg pár nappal ezelőtt fenn volt kérdésként, gondolom van hozzá közöd, akkor is megmondtam, hogy szerintem nem érdemes ezzel próbálkozni.
Az egyik hozzászólónak üzenem, hogy nem az a troll, aki nem ért veled egyet...
Utolsó válaszoló:
"Szia! XY vagyok. Elkísérhetlek egy darabon?"
"Szia! XY vagyok. Téged hogy hívnak?"
"Szia! XY vagyok. Nagyon tetszel nekem, meghívhatnálak egy kávéra?"
"Szia! XY vagyok. Ezeke nehéznek látszanak, segítsek?"
"Szia! Hogy vagy?"
Mindehhez dukál egy mosoly és egy nem kihívó szemkontaktus lehetőleg kacsintássorozat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!