Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ehhez?
Tegyük fel, hogy besétál egy fiú sparba, és te mint lány ott állsz a sorban. Négy-öt másodpercig egymás szemébe néztek.
Aztán másfél perc múlva a fiú odajön hozzád, és köszön, és mondja, hogy "mondanál magamról három pozitív tulajdonságot?"
Aztán, ahogy a többi adja, lány ti mit szólnátok ehez?
Miért pont a Spar?
Amúgy ez a 3 pozitív tulajdonság szörnyű duma.
Ilyen névvel és helyesírással én inkább nem okoskodnék :)
Senki nem mondta,hogy menjen tovább szó nélkül, de ez a duma vicc.
Így maximum tapasztalatot szerez,elérhetőséget nem.
Én válaszolnák neked, s ha megpróbálnál utána valami olyasmit mondani, hogy bocsi, nem szoktam ilyet csinálni de megragadott valami benned, esetleg engedném, hogy elkísérj
Az a baj az ilyen helyzetekben, hogy a legtöbb csaj rögtön arra gondol, hogy valami szexmániás srác vagy olyan aki mindenkit leszólít. Ha engem szólítanál le és ha utána normálisan el lehetne beszélgetni veled, talán megadnám a számom.
19 L
Mért mit kellene mondania?
Mért veszett ügy?
Milyen duma lenne jobb?
Nagyon szánalmas, hogy arról rinyálnak a nők, hogy a pasik csal elmennek mellettem, de nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!