Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bíron uralni önmagam?
14 éves vagyok és van egy 17 éves fiú... igazából a személyisége tök jó meg minden... és most nem tudom hogy tetszik-e nekem.... de hát nem nagyon merem bevallani önmagamnak sem... de lehet hogy igen.... vagyis az agyam azt reméli hogy nem de a szívem felé húz... az a baj, hogy ilyen csajozógép és az agyam azt mondja hogy nehogy közeledjek hozzá meg hogy maradjon csak barátság, de a szívem valahogy mégis mást mondd... még nem volt akpcsolatom, nem tanultam meg még ezt irányítani.... a szüleimnek nem merek beszélni erről (az okát ne kérdezzétek lécci)... és hát ma is megöleltem 3-szor meg egyszer fölemelt miközben fájt a válla (mert előtte egy másik csajt felemelt aki nehezebb volt nálam és meghúzta a vállát)... és az utána következő órán rohadtul vert a szívem és nem bírtam figyelni.... és nagyon szorosan megölelt mind a 3-szor... viszont más csajokkal is úgy látom hogy ugyanígy viselkedik, talán egy kicsit nem annyira hogy megölelje de azért eléggé.... azt hogy van-e most csaja nemsokára megkérdezem, de biztos nem lesz feltűnő, legalábbis nagyon remélem (Van csajod??? Mert azért elkezdtem azon gondolkodni hogy ha lenne akkor letépné a fejem hogy így spontán megöleljük egymást....) --> ez így jó lesz??? de mit csináljak??? ismerjem meg mégjobban vagy próbáljam meg legyőzni ezt az érzést.... ha az utóbbi, segítenétek hogy hogyan kéne??? Nagyon nem tudom a szívemet irányítani....
Előre is köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!