Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha vele vagyok felemelő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vele vagyok felemelő, ha távol tőle másra vágyom?

Figyelt kérdés

Imádom a barátomat, mindent megtennék érte,immáron több mint 3 éve!

Viszont nagyon vágyok arra,hogy udvaroljon nekem más is,pedig érzem,hogy csúnya dolog.

Nem érzem magam szépnek egyátalán,épp ellenkezőleg, hálát adok az égnek,hogy van barátom.

De amikor egy másik fiú is elkezd számomra szépeket mondani,akkor kiugrik a szívem,és mindig átgondolom,hogy milyen lenne vele.Bűntudatom van emiatt.Próbálom visszafogni ezt az érzést,de attól,hogy még nem gondolkodok rajta,legbelül ott van...

Éretlen lennék a kapcsolatokra?

18 éves lány

2009. máj. 1. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Habár nekem még nem volt ilyen hosszú kapcsolatom, úgy gondolom hogy ennyi idő után normális ha azon gondolkozol hogy mással milyen lenne. Ha 3 éve vagytok együtt és 18 éves vagy akkor arra gondolok hogy talán ő az első barátod. Ebben az esetben pedig szerintem méginkább normális hogy ilyeneken gondolkozol. Az ismeretlen mindig vonz. Én is szeretem a barátom, de nekem is jól esik amikor más mond szépeket. Néha nekem is van bűntudatom de tudom hogy szeretem abarátom és ez megnyugtat.
2009. máj. 1. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

voltam ugyanilyen helyzetben, én is 15 évesen jöttem össze az akkori párommal...

nem tudom, hogy előtte volt-e kapcsolatod, nekem nem, és nagyon kíváncsi voltam, milyen lehet mással, meg a szex is... és hát én nem szerettem őt amúgy sem igazán, csak megszokásból voltam vele..vele voltam először együtt.

szóval sokszor elképzeltem milyen ha más ölel, csókol, élveztem, ha másnak is tetszettem..

azóta már majdnem megint 3 év eltelt, miután szakítottunk szinte rögtön kerestem valakit..és nem bántam meg...azóta pedig van egy párom, már 2,5 éve együtt vagyunk, és már nem vágyom másra!!

szerintem nem vagy éretlen, természetes ha kíváncsi vagy, ennyi idősen fiatal az ember, én kicsit sajnáltam is hogy a fiatalságomat rá pazaroltam...

2009. máj. 1. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:

én 15 évesen összejöttem egy fiúval, 1 évig voltunk együtt, annyi elég volt, hogy megunjam. azóta volt egy fél éves kapcsolatom és a mostani barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. természetes, hogy ennyi idősen vágyik az ember az újra, tapasztalatot akar szerezni. én is bántam, hogy elvesztegettem 1 évet a fiatalkoromból, de sokat tanultam is belőle.

ezt neked kell érezned, hogy jobb lenne új utakon járni, új fiúkat megismerni, vagy inkább a biztonságot választod!

2009. máj. 1. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!