Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
tnap elmentem bulizni hítam a barátom is de nem jött, uh egyik bnőmel mentem. Nagyon sokat ittunk, de tényleg annyira h már nemigazán tudtam magamról. ekkor megjelent a buliban egy barátom, akivel régen kavartunk, volt szex is,de még mielőtt a mostani barátommal összejöttem. aztán tnap éjjel rámmozdult és már nem tudtam nemet mondani neki, uh felmentem hozzá és lefeküdtem vele. mellesleg rossz volt az egész fájt is, nem is akartam cs ugy feküdtam az ágyon, mert bármi másra képtelen voltam, ő meg megdugott. nagyon megviselt az egész, mert én a barátomat szeretem és igy h fogok majd a szemébe nézni? nem merem elmondani neki ami történt, mert akkor tuti kidobna:/ de igy meg annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy nagyon rosszul vagyok, hányingerem van saját magamtól:S
2011. okt. 13. 16:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
olyan két sallert lenyomnák hogy két hétig nefély nemkéne a discoba festeni arcpirel magad utána dobnálak amit a barátod is fog csinni ha nem pancser. még szerencse hogy az én bnőm nem ekkora ribi mint tevagy annak van logikus gondolkodása nem úgy mint neked te "hulladék selejt fos"
2011. okt. 13. 17:40
 22/33 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj? Lesz@phatnál mondjuk :D Alkesz RIBANC!

http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80

2011. okt. 13. 18:06
 23/33 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte, és viseld el a következményeket.
2011. okt. 13. 18:08
 24/33 Danee502 válasza:

Mondjuk... olvasgass egy nyelvtankönyvet. :D

Mondd el a barátodnak.. De ne számíts semmi jóra. Én 100% hogy dobnálak...

Aki nem bírja az alkoholt, minek iszik? (Ahogy írták már...)

Amúgy kedves kérdező, hány éves is vagy?

2011. okt. 13. 18:22
 25/33 anonim ***** válasza:
Csak a szokásos túl részeg voltam, nem tehettem semmit, de a barátomat szeretem duma. És akkor még csodálkoztok, hogy minden nőt k.rvának nevezünk. Az lenne a minimum, hogy szembe köpöd magad a tükör előtt és elhagyod szerencsétlent, hátha talál egy normálisabbat. Bár hála neked, örökre megrendült a bizalma a nőkben. És a helyében még össze is vernélek a kis köcsöggel együtt, aztán legyetek boldogok.
2011. okt. 13. 20:33
 26/33 anonim ***** válasza:
20:33 aztán vajon a ex pasit miért bántanád? Ő csak férfi és ha feláll akkor fel áll!!(ha már egy nő szét dobot lábbal fekszik az ágyadban te is megtömnéd,vagy nem?) na vannak ilyen stabil kapcsolatot kedvelő lányok !!!!
2011. okt. 14. 09:45
 27/33 A kérdező kommentje:
am 19 vok...és mellesleg nem ugy mentem fel hozzá hanem ugy onszolt mer menni se nagyon tudtam és a ruhám is ő vette le rólam...
2011. okt. 14. 17:12
 28/33 anonim ***** válasza:
És mégis emlékszel.
2011. okt. 14. 17:14
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
ezzel csak még jobban megalázod magad, hogy ő vette le a ruhád, meg vonszolt. undorító vagy, hogy lehet ennyit inni?? még ha nem b.aszattad volna meg magad akkor is szánalmas lennél. és az ilyen 'nők' miatt van a pasiknak egyre rosszabb véleményük rólunk.
2011. okt. 14. 17:59
 30/33 anonim ***** válasza:

"20:33 aztán vajon a ex pasit miért bántanád? Ő csak férfi és ha feláll akkor fel áll!!(ha már egy nő szét dobot lábbal fekszik az ágyadban te is megtömnéd,vagy nem?) na vannak ilyen stabil kapcsolatot kedvelő lányok !!!!"

Én is pasi vagyok és mégsem kúrom meg a fél várost. Sőt tiszteletben tartom más ember párkapcsolatát. Nehogy azt mondd már, hogy a férfiak, csak hülye ösztönlények, akiknek ha feláll a farkuk, akkor megszűnik a világ. És mivel a volt pasiról van szó, nagy rá az esély, hogy tudta, hogy a csajnak új barátja van, de nem érdekelte. Ne hát ezért verném szét a pofáját.

2011. okt. 15. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!