Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
tnap elmentem bulizni hítam a barátom is de nem jött, uh egyik bnőmel mentem. Nagyon sokat ittunk, de tényleg annyira h már nemigazán tudtam magamról. ekkor megjelent a buliban egy barátom, akivel régen kavartunk, volt szex is,de még mielőtt a mostani barátommal összejöttem. aztán tnap éjjel rámmozdult és már nem tudtam nemet mondani neki, uh felmentem hozzá és lefeküdtem vele. mellesleg rossz volt az egész fájt is, nem is akartam cs ugy feküdtam az ágyon, mert bármi másra képtelen voltam, ő meg megdugott. nagyon megviselt az egész, mert én a barátomat szeretem és igy h fogok majd a szemébe nézni? nem merem elmondani neki ami történt, mert akkor tuti kidobna:/ de igy meg annyira lelkiismeret furdalásom van, hogy nagyon rosszul vagyok, hányingerem van saját magamtól:S
2011. okt. 13. 16:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
42%
Pálinkát!!!!
2011. okt. 13. 16:29
 12/33 anonim válasza:
62%
Máskor kérj érte pénzt is
2011. okt. 13. 16:31
 13/33 anonim ***** válasza:
70%
Szegény csajt ne basztassátok már ennyire valószínûleg már elsírta magát a válaszoktól amik sajnos igazak de akkor is...
2011. okt. 13. 16:33
 14/33 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? ez van az ember követ el hibákat. szerintem mondd el neki hogy mi történt és valszeg dobni fog, de ezáltal oda tudsz figyelni, hogy máskor ilyen ne forduljon elő
2011. okt. 13. 16:33
 15/33 anonim ***** válasza:
Én nem csak kidobnálak, de még 1 jó nagy pofont is lekevernék neked, amúgy remélem kidob a p*csába a barátod.
2011. okt. 13. 16:43
 16/33 anonim ***** válasza:

Meny oda hózá, mond el hogy mi történt, ne fogd semmire, bánd meg őszintén. Mond meg neki hogy nagyon szarul érzed magad miatta és ezt nagyon elrontottad, tudod és nem is akartad hogy ez történjen és megérdemled hogy szakitson de te képtelen vagy elöte titkolozni.

Következmény: Nem esedezel bocsánatért, mert erre nincs mentség. Vagy megtud bocsájtani mert látja rajtad hogy neked többet ér a kapcsolat annál hogy ezek után még titkolózol és játszol is vele. Vagy egyetért azzal hogy jobb ha keresel más pasit.

2011. okt. 13. 16:53
 17/33 anonim ***** válasza:
mond el neki mert ha rá jön akkor szét rúgja a feneked , én meg vernélek és utadra engednélek!!!!!
2011. okt. 13. 17:01
 18/33 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mondd el neki.

Én nem ütnélek meg, ha bevallanád, csak kiraknálak, mint macskát szarni, meg elmondanám mindenkinek, hogy mekkora ribanc vagy.

2011. okt. 13. 17:03
 19/33 anonim ***** válasza:
56%

mondd el neki, ha egy csöppet okosabb nálad, akkor kidob. és remélem kidob.

amúgy ilyet nem lehet piára fogni. szánalmas vagy, és nem is szereted a barátod.

2011. okt. 13. 17:27
 20/33 anonim ***** válasza:
úgy dobnálak mint a szart "nem tudtam csak feküdni másra nem voltam képes" foly de hányinger birok az ilyenektől kapni de b+ arra volt erőd hogy felmenyé hozzá oszt széted a lábad áhh gecc egy fullra nagyon szar csaj lehetsz hulladék (N)selejt!!!
2011. okt. 13. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!