Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segittsetek! Megcsaltam életem cerelmét, mit csináljak?
ja nem ma kezdted hanem tegnap cerelmem:D:D:D:D
amúgy első szabály. ha nem akarod h kiderüljön, tüntess el minden bizonyítékot!!!! Ezek után h lebuktál csoda h visszafogadott a kis cerelmed. hogy tudsz bizonyítani? ne járj el egyedül bulizni, ne csajozz félre, csak vele legyél és ceretgesd!:D:D ja és tanulj meg helyesen írni :D:D:D
Mongyuk legközelebb ne smárolj le egy másik csajt, sztem neki az is elég :P Am vehetnél/csinálhatnál neki vmi kreatív f@sza ajándékot, annak a legtöbb csaj örül. Meg most egy darabig sokkal jobban figyelj oda rá h érezze h komolyan gondoltad a megbánást.
16/F
amikor olvastam azt hittem valami kis csaj írja, még akkor se esett le amikor azt írta hogy a barátnőjével csókolózott, csak a végén jöttem rá hogy fiú amikor a sajátjáról beszélt (gondoltam csak nem leszbikusok).
Ilyen beszédet is ritkán látni fiútól
olyan 14 éves korra tippelnék 16 fölött szem egy fiú nem beszl így
Hát szerintem "véletlen" találjon meg egy beszélgetést, amibe lekoptatod a csajt, és öt dicséred,meg fényezed a bnöd! (:
meg mondogasd neki sokszor h mennyire szereted, és mond ojan szeméjeknek is h imádod,szereted, meg féényezd akiktöl biztos visszahallja. :D
ezcsakegytiipp. nekembejött..
énis hasonloan jártam, imádom a barátnöm, 1 éve voltunk együtt, mikor berugtam kicsit,és csak egy csók volt. a baráátnöm nemis tudta volna meg, de nembrtam a szemébe nézni ezért elmondtam neki. elöször nagyon csalodott volt, de énis ezt csináltam amit fent leirtm, és 2-3 hét mulva minden rendbe jött..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!