Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segittsetek! Megcsaltam életem cerelmét, mit csináljak?

Figyelt kérdés
hát a cerelmemmel 2 és fél éve vagyunk eggyütt,nagyon immádom és tisztelem mindenértt!!bármit megtennék érte és bárkinél többet jelent nekem!!és nagyon jo a kapcsolatunk de téll mindent megbeszélünk és minden!hát 6 hónapja ezelöt berugtam és nem "tudatosan " smároltam 1 csajjal(de ezt már szászor és szászor megbántam,életme legnagyobb hibája volt) akinek bejövök,de a bnömhöz semmikép nem hasonlitható!!!és kérdezte h akor most mivan??(de eközbe megvoltam zavarodva v is ilyenkor)de tisztáztam magamba mindent és mondtam neki h nekem a mostani bnöm kell és cak ö mert szerettemm!!na igen és lezárrtam és msotanáig minden jo volt de 1 véletlen folyamán a bnöm elolvasott 1 msn beszégletést vele még akkor amit irtunk és hát kiborult amit megértek és minden de visszafogadott és hát szerintettek h tudnám bebizonyitani neki a cerelmünket és mindent h bizom benem??(persze h ehhez sok idö kell)...ui: gyorsan és gyökerek kiméljenek nem ma kezdtem!!
2009. okt. 26. 10:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%

ja nem ma kezdted hanem tegnap cerelmem:D:D:D:D

amúgy első szabály. ha nem akarod h kiderüljön, tüntess el minden bizonyítékot!!!! Ezek után h lebuktál csoda h visszafogadott a kis cerelmed. hogy tudsz bizonyítani? ne járj el egyedül bulizni, ne csajozz félre, csak vele legyél és ceretgesd!:D:D ja és tanulj meg helyesen írni :D:D:D

2009. okt. 26. 10:13
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
Cerelmem... Hány éves vagy? 10 vagy már 12 is elmúltál?:))))
2009. okt. 26. 10:15
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Másodzsor már végképp ne forduljon elő hasonló gyanús eset, így még helyreállítható a bizalom!
2009. okt. 26. 10:17
 4/27 anonim ***** válasza:
91%

Mongyuk legközelebb ne smárolj le egy másik csajt, sztem neki az is elég :P Am vehetnél/csinálhatnál neki vmi kreatív f@sza ajándékot, annak a legtöbb csaj örül. Meg most egy darabig sokkal jobban figyelj oda rá h érezze h komolyan gondoltad a megbánást.

16/F

2009. okt. 26. 10:18
 5/27 anonim ***** válasza:
91%

amikor olvastam azt hittem valami kis csaj írja, még akkor se esett le amikor azt írta hogy a barátnőjével csókolózott, csak a végén jöttem rá hogy fiú amikor a sajátjáról beszélt (gondoltam csak nem leszbikusok).

Ilyen beszédet is ritkán látni fiútól

olyan 14 éves korra tippelnék 16 fölött szem egy fiú nem beszl így

2009. okt. 26. 10:18
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem "véletlen" találjon meg egy beszélgetést, amibe lekoptatod a csajt, és öt dicséred,meg fényezed a bnöd! (:

meg mondogasd neki sokszor h mennyire szereted, és mond ojan szeméjeknek is h imádod,szereted, meg féényezd akiktöl biztos visszahallja. :D

ezcsakegytiipp. nekembejött..

énis hasonloan jártam, imádom a barátnöm, 1 éve voltunk együtt, mikor berugtam kicsit,és csak egy csók volt. a baráátnöm nemis tudta volna meg, de nembrtam a szemébe nézni ezért elmondtam neki. elöször nagyon csalodott volt, de énis ezt csináltam amit fent leirtm, és 2-3 hét mulva minden rendbe jött..

:)

2009. okt. 26. 10:20
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
10:18 as vagyok a választ elfelejtettem: mivel részegen csináltad, még menthető a dolog, de többet azért ne csináld vagy legalább legyen annyi eszed, hogy SEMMILYEN nyomot nem hagysz utána, nem ismerlek titeket így nemtom mivel engeszteld ki
2009. okt. 26. 10:20
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
Írd le a korod első körben,aztán ne kényeskedj.Férfi (a korod miatt)gondolom még nem vagy,de ha így folytatod nem is leszel
2009. okt. 26. 10:44
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
Feküdj le minél több pasival, hamar elfelejted.
2009. okt. 26. 10:45
 10/27 A kérdező kommentje:
(10:15 meg 12 szopjá má le nem azt kérdeztem h helyesen irok e v h hány vées vagyok??hm??ennyire látszik h 1 csi....c..s...ka vagy ge...ci!!(sztem meg amiilyen kérdések vannak itt hát ez sztem nem gáz szval ezt nem is értem h szolhac be igy másnak???azt se tod h mivan?? mi??azt se tod h kivagyok?, nem?,de akarod megmutathatom??gyere azt leolt...talak!!de a tisztelettet látom nem ismered>>>)amugy meg köszöntem a többit én is ezekre gondoltam műr, de vmi konkrétum kéne most..
2009. okt. 26. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!