Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segittsetek! Megcsaltam életem cerelmét, mit csináljak?
Figyelt kérdés
hát a cerelmemmel 2 és fél éve vagyunk eggyütt,nagyon immádom és tisztelem mindenértt!!bármit megtennék érte és bárkinél többet jelent nekem!!és nagyon jo a kapcsolatunk de téll mindent megbeszélünk és minden!hát 6 hónapja ezelöt berugtam és nem "tudatosan " smároltam 1 csajjal(de ezt már szászor és szászor megbántam,életme legnagyobb hibája volt) akinek bejövök,de a bnömhöz semmikép nem hasonlitható!!!és kérdezte h akor most mivan??(de eközbe megvoltam zavarodva v is ilyenkor)de tisztáztam magamba mindent és mondtam neki h nekem a mostani bnöm kell és cak ö mert szerettemm!!na igen és lezárrtam és msotanáig minden jo volt de 1 véletlen folyamán a bnöm elolvasott 1 msn beszégletést vele még akkor amit irtunk és hát kiborult amit megértek és minden de visszafogadott és hát szerintettek h tudnám bebizonyitani neki a cerelmünket és mindent h bizom benem??(persze h ehhez sok idö kell)...ui: gyorsan és gyökerek kiméljenek nem ma kezdtem!!2009. okt. 26. 10:08
21/27 anonim válasza:
Ez Cörnűűű :( sajncsizom a helyzetedcsit tudcsi engemcsi bármikorcsi megkerescsizhetszcsi ha akarszcsi pucsy láwcsy
24/27 anonim válasza:
Ez kamu... Ennyire primitív se gondolkodásban, se helyesírásban nem lehet valaki igaziból... Ugye nem?
25/27 anonim válasza:
Kösd fel a gatyádat mert létezik ilyen. Nem csak bebaszcsizva képzeli az ember.
26/27 anonim válasza:
Jézus Mária. Szinte nehezemre esett elolvasni, kibogozni a "mondatokat". Zavar a sok helyesírási hiba. Tudom, hogy nem nyelvtan óra, de ez kikívánkozott belőlem.
Nagyon örülj annak, hogy visszafogadott. Mindenki megérdemel még egy esélyt. De csak egyet, nem többet. A későbbiekben próbáld kontrollálni magad, akár piálás közben is, hogy hol a határ.
Üdv!
27/27 anonim válasza:
Van egy tutiságosságosan cukkermukker ötletem. Csinizz gyertyát és fosikálj bele a szádba. Az naon aree lenne (K)(*)(L).
Amúgy meg a gyökerek vigyázzanak ám. Nem ma kezdte a hugi ;-D !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!