Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj megnézni a bnőm telójában az smseket?!
Figyelt kérdés
megnéztem erre kiakadt h ne ellenőrizgessem... pfff ő is megnézheti az enyém miért titkolózik előlem? Pedig nem is volt benne semmi gáz sms
De milyen titkok pl?! Miért ne mondhatnád el neki?
2011. okt. 10. 14:08
22/32 anonim válasza:
Mert megígértem egy barátnőmnek, hogy senkinek sem mondom el, vagy pl exbarátnőjéről megtudtam vmit, de jobb neki hogy nme tudja, stb. Létezik olyan hogy kegyes hazugság. Meg titoktartás is!
2011. okt. 10. 14:14
23/32 anonim válasza:
Mit tudom én. Például, hogy babgulyást ettem vacsorára, amitől szellentettem egy nagyot. De nem az a lényeg, hogy mi a titok. Lehet, hogy nincs is semmi titka. Sőt,valószínűleg nincs semmi titka. De látom, hogy hiába magyarázzák itt neked ezren, nagyon nem érted. Valószínűleg nem titkol semmit, csak éppen nem szereti ha az intim szférájába férkőznek. Az, hogy te megengeded ezt neki, szép dolog tőled, de nem vagyunk ugyanolyanok. Amire az egyiknek szüksége van, arra a másiknak nem. Neked nincs szükséged annyi privát szférára. Neki van. Ennyi. Nincs semmi titok, meg semmi trükk. Ha ezt nem érted meg, akkor előbb-utóbb tényleg dobni fog, mert túlzottan rá ragadsz, és sokan vannak akik ezt nem szeretik.
2011. okt. 10. 14:15
24/32 A kérdező kommentje:
hát tényleg nem értem ha nincs titka miért titkolózik csak a felhajtást csinálja
2011. okt. 10. 14:18
25/32 anonim válasza:
Látszik hogy pasi vagy :D és egyáltalán nem értesz a nőkhöz
2011. okt. 10. 14:22
26/32 anonim válasza:
Buta vagy és paranoiás. Amit csinálsz az a bizalom hiánya. Nem titkol előled semmit, te meg hisztizel mint egy fürdős qurva. Ha így folytatod akkor el fog hagyni. Mindenki más, másak az igényei, elvárásai. Neki ez, hogy ne kutakodj. Tartsd tiszteletben.
2011. okt. 10. 14:27
27/32 Namilesz Teosztasz válasza:
hagyjuk ezta bizalom dolgot...ha ninc smit titkolni akkor nyugodtan meglehet nézni nem??:DD
amúgy pl..: van egy oldal tegyük fel és adott egy jelszó amit a párom tud.. értelemszerű,hogy nem ott fogok félrekacsintani,ahol ellenörizheti a párom...tehát ilyen alapon felesleges is ellenőrizni azokat a helyeket amihez tudja,hogy van hozzáférésed..okosabbak a telefonjukat sem használják erre a célra,mert simán bukásveszély..
egyszer mondja a "pasim" megadnám a jelszavam(nem kértem) de lehet látnál olyat ami nem tetszene és összevesznél velem..:O
ennyi...
:XD
2011. okt. 10. 14:36
28/32 anonim válasza:
Szánalmas dolog a másik smsét nézni, főleg ha szereted. Én sosem nyúltam hozzá barátnőm telefonjához, pedig akkor tudtam volna, hogy átver, és nem is szeret. :) Mindenesetre semmi közöd hozzá tényleg. Ha átakar verni így is-úgyis átfog.
2011. okt. 10. 14:50
29/32 anonim válasza:
Mert semmi közöd hozzá. Egyébként jó nagy papucs vagy, ha Te megengeded neki.
2011. okt. 10. 16:32
30/32 anonim válasza:
Bezzeg a csajok folyamatosan ellenőrzik a pasik telefonják, e-mailjeit stb. arra hivatkozva, hogy így megtudhatják, hogy megcsalják-e őket, vagy sem. Fordított esetben pedig vérig vannak sértve.
Elég nagy tahóság más cuccaiban kutakodni, azonban az érdekes, hogy a tiédet megnézheti, ő viszont fel van háborodva. Ráadásul a nagy részük nem törli le a terhelő bizonyítékokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!