Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj megnézni a bnőm telójában az smseket?!
Figyelt kérdés
megnéztem erre kiakadt h ne ellenőrizgessem... pfff ő is megnézheti az enyém miért titkolózik előlem? Pedig nem is volt benne semmi gáz sms
13:41-es vagyok. Érdekes amit mondasz. Ha nem titkol semmit, akkor vajon miért nem engedi meg hogy elolvasd az SMS-eit, főleg úgy hogy te is engeded neki hogy belenézzen a te telefonodba?
Logikátlan... Azért nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy esetleg megcsal, lehet valami olyan SMS-ek vannak a telefonjában ami családon belüli, személyes jellegű.
Szerintem érdemes lenne felülvizsgálni a kapcsolatotokat, hogy mennyire bíztok a másikban, meg azt is, hogy történt-e valami mostanában. Talán okosabb lenne azt tenni, hogy rákérdezel finoman, hogy milyen jellegű SMS-ek vannak a telefonjában. Ha nem akarja elmondani, akkor meg nem kell erőltetni.
2011. okt. 10. 13:52
13/32 anonim válasza:
Jahh...hát ha te is titkolsz valamit, akkor szerintem nincs jogod azt kérni, hogy ő se titkolózzon.
2011. okt. 10. 13:53
14/32 A kérdező kommentje:
De végignéztem az smseket és nem volt benne semmi gáz vagy legalább is én nem találtam
2011. okt. 10. 13:54
15/32 anonim válasza:
:-)) Még sokat kell nőnőd,hogy férfi legyen belőled.
2011. okt. 10. 13:58
16/32 anonim válasza:
Egyszerűen utálom ha egy pasi ennyire belemászik az intim szférámba. Mindenkinek joga van személyes térhez. Attól, hogy a barátja vagy, még nem a te tulajdonod. Lehet, hogy a nőgyógyászával smsezett, vagy az anyja szívátültetéséről valakivel. vagy a legjobb barátnőjével személyes női dolgokról. Vagy nem törölte ki az exei smseit. És nem, az ilyen dolgokhoz tényleg semmi közöd. De ha ár ennyin kiakadsz, akkor valami eleve nincs rendben a kapcsolatotokban. Ha valamiért nem tudsz megbízni benne, akkor dobd, mert semmi értelme az egésznek. Ha pedig szimplán csak ennyire féltékeny típus vagy, akkor ezt próbáld leplezni, mert még pár ilyen eset, és könnyen lehet, hogy ő dob téged a bizalmatlanságod miatt. És ha megfigyeled, eddig csak a pasik értettek veled egyet, a lányok mind a barátnődnek adtak igazat.
2011. okt. 10. 13:58
17/32 A kérdező kommentje:
Jó de ez azért kicsit fura h nekem megnézhet bármit telót emailt be tud jelentkezni a facebookommal mindent... erre ő meg ennyitől hisztizik?!
Eddig bíztam benne egyébként.
És van közöm hozzá mert a barátja vagyok kinek lenne ha nem nekem?!
2011. okt. 10. 14:01
18/32 A kérdező kommentje:
Nem az én tulajdonom de nem kéne h titkai legyenek előttem még nőgyógyászati se!
2011. okt. 10. 14:01
19/32 anonim válasza:
Abszolút nincs igazad. Semmi jogod sincs hozzá. Ha szereted akkor békénhagyod ezzel a témával. És szerintem kifejezetten bunkóság ha elolvasod az smseit. Ha a feleséged lenne már, akkor sem lenne semmi jogod hozzá.
2011. okt. 10. 14:05
20/32 anonim válasza:
Tudod lehetnek olyan titkok amiket neked sem mondhat el... Nekem is vannak ilyen titkaim a barátom előtt. Igaz hogy nem írtam le smseimben, de én is rendesen kiakadnék ha megnézné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!