Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igazat mondhat a barátom? Küldött neki az exe egy számot facebook-on. A barátom szerint fogalma sincs, h miért küldte, de nem foglalkoztatja. Azt mondta h szerette ezt a számot, és sokat hallgatta.
Figyelt kérdés
sztem csak a csaj nyomul rá, ez is tipikus példája lenne annak, amikor egy ex nem képes megérteni, h vége.. mert amugy a barátom sokat törődik velem, amikor egyutt alszunk, akkor betakargat, amikor csak tud, velem van, és ez nagy szó, mert sokat dolgozik, meg kozben sulizik is.. ezeket a gesztusokat pedig nem tudja elrejteni.. és egy pasi akkor megy máshoz, ha nem kap meg vmit, nem? vagy?? mert kaptam egy olyan tanácsot is h törjem fel a baratom facebook-ját és deritsem ki.. de én erre képtelen vok.. egyszeruen nem az a fajta.. meg milyen dolog már :S2011. okt. 10. 11:15
11/20 A kérdező kommentje:
már azon is hisztizett h a pasim cigizik.. szal..
2011. okt. 10. 11:59
12/20 anonim válasza:
Egyszerű:
ne kezdj semmit.Nem a te dolgod. Továbbra is mondom, hogy ez csak egy szám, amit facebookon megosztottak vele.
13/20 A kérdező kommentje:
nem is akartam semmit se kezdeni vele.. csak még el is druvulhat a dolog.. tudjátok h milyenek az exek..
2011. okt. 10. 12:03
14/20 anonim válasza:
Ha eldurvul a dolog, akkor is a barátod dolga lesz kezelni az ügyet, s nem a tied.
De ismét hangsúlyozom: CSAK EGY SZÁMOT KÜLDTEK NEKI FACEBOOKON.
15/20 A kérdező kommentje:
jó, jó, értem, csak nem akarom h a hátam mögött nosztalgiázzanak.. ki tudja.. de megbizok azért annyira a baratomban..
2011. okt. 10. 12:07
16/20 anonim válasza:
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha megbízol benne?
17/20 bánomisén válasza:
Szerintem ha akarnának sem tudnának a hátad mögött nosztalgiázni, elég kemény kontroll alatt tartod mindkettőjüket :-D
Ne rugózz már butaságokon, inkább bizonyítsd be a barátodnak, hogy te többet érsz, mint az exbarátnője. Ez meg állandó gyanakvással, bizalmatlansággal, Facebook-kukkolással nem fog menni, ettől a pasik visítva szaladnak el.
18/20 A kérdező kommentje:
nem kukkolom a facebook-ját, mondta h ha vmi zavar, akkor mondjam el neki.. és én igy teszek.. és nem menekül sehova.. ő is elmondja nekem, ha vmi nem tetszik neki, gondolom ez igy működik.. nem tartok én senkit kontroll alatt, a csajt nem is ismerem.. csak sejtem.. az én exemből indultam ki, ő bájcsevegéseket folytatott az exeivel.. :S
2011. okt. 10. 13:16
19/20 anonim válasza:
Ha meg vele ennyire meg tudjátok beszélni a problémákat, akkor miért vagy itt? Miért nem vele beszéled meg ezt is?
20/20 A kérdező kommentje:
nem tudunk személyesen talalkozni, mert sulizik, én meg holnap utazok vissza abba a városba, ahol tanulok.... :S az egész hétvégén egyutt toltottuk, nem akarom megint " zavarrni ".. távkapcsolatban vagyunk, lehet h ezért van az egész :S
2011. okt. 10. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!