Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi kell nektek igazán?
Az, hogy fizikailag vonz titeket egy ő (ez biztos, állok mellette és simán merevedése van, szex meg isteni), kedvesnek tartjátok, szerettek vele beszélgetni az kevés?
Büszkék vagytok rá,h "veletek van"... Körbemutogatjátok mindenkinek... Számíthattok rá, segít amiben tud, lelkileg, tettekkel...SZóval ez nektek tényleg nem elég,h szerelmesek legyetek??? :(
25/l
Nem értem a kérdést.
Nekem az kell, hogy szeressenek.
Igen, konkrét személy..
Nem erőltetem...Én sem vagyok szerelmes még talán...:S De szeretem...Mert jó ember, vidám, kedves, szórakoztató..EGyik sem jó szó rá..Nem tudom, olyan.... Olyan,h hiányzik,ha nincs velem:(
Hagyom,h megismerjen, és ,h azt szeresse meg, aki én vagyok...Tudom,h kedvel..De félek,h kevés lesz:(
Félek,h Neki nálam vagányabb, lazább csaj kell... Nem tudok és nem is akarok kibújni a bőrömből..
Próbáltunk csak barátok lenni, de ahhoz túl sok a kémia köztünk...
Nem tudom,h mit tegyek..elszakadni nem tudok...
Többet meg ő nem tud adni...
Változhat ez még???
Mi kell igazán? Néhány bazinagy utazóbőrönd, szinültig rakva gyémántokkal(arany is megteszi).
A többit már megoldanám valahogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!