Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen 19-25 éves férfi?
Komoly kapcsolatot akar, csak úgy feküdne le valakivel ha szerelmes belé. Még csókolózni sem csókolózna szerelem, szeretet nélkül. Nem jár bulizni, nem iszik alkohol vagy csak nagyon keveset, nem dohányzik vagy nagyon keveset, figyel a testére, legalább annyira, hogy ne hízzon el. Őszinte, kedves, megértő, mindent meg lehet vele beszélni. Elfogadná, hogy nem eszem húst, nem bulizom, és pár hónap múlva megnagyobbíttatnám a melleimet. Olyan akivel szeretnénk egymást.
Kezdem elveszíteni a hitem, hogy ilyet találok, jó lenne tudni, hogy léteznek még ilyenek! :)
20/l
ok ebből csak 2 nem igaz rám, azért heti 1x iszok alkoholt és nem hagynám hogy megnagyobbíttasd a melled...
22/F
de ez a csókolózni sem csókolózna/feküdne le szerelem nélkül nagyon idegesítő tulajdonság néha:S
Pont összeillnénk. Rendszeresen dohányzok, ha otthon vagyok, akkor csak megiszom a páleszt és a sört. Sűrűn van sütőgetős, opiálós összejövetel. Ilyenkor megehetnéd a krumplit, úgyis a hús miatt csinálom. Eddig 5 szexpartnerem volt és 2 lánnyal voltam szerelemből. Ha buli van és kanos vagyok, akár egy éjszaka több csajjal is csókolózok (ha nincs barátnőm). A nagy melleket szeretem, nyugodtan megnagyobbíthatod, bár akkor nem te lennél a gyerekeim anyja. Nyugi, 1-2 év után úgyis szakítanánk.
Amint látod, pont hozzád illek. Foglalt vagyok, de ha vége lesz rádírok bulizunk egyet és meglátjuk, hogy egy alkalom lesz vagy hosszútávú.
Puszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!