Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen egyedülálló férfi?
Olyan akinek mindennél fontosabb lenne a barátnője.
Nem menne el a barátnője nélkül szórakozni.
Nem tetszene senki sem jobban a barátnőjénél, nála jobban nem kívánna senkit.
Soha nem csalná meg akkor sem ha nem derülne ki, és még gondolatban sem tenné meg.
20/l
Az a baj,hogy ilyen férfi nem létezik!
egyedülálló meg pláne nem:P
Akkor honnét tudjam kivel érdemes belekezdeni?
Amúgy ismerek néhány ilyen férfit, de valamiért nem sikerül annyira felkeltenem az érdeklődésüket, hogy belém is szeressenek, vagy foglaltak.
Én ilyen voltam az első kapcsolatomban. De utólag kiderült, hogy hiba volt ilyen szintű bizalommal és odaadással megtisztelni azt a kur..., elnézést, nőszemélyt.
Azóta nem teszem meg még egyszer azt, hogy elhanyagolom miatta a barátaimat, mert ha egyszer vége lesz a kapcsolatnak, ők fognak mellettem állni. Ergo én igényt tartok rá, hogy egyedül is találkozhassak a barátaimmal.
Tetszeni tetszhet más, de ha nagyon tetszik vagy nagyon szeretem a barátnőm, akkor nem fordul elő.
Meg viszont nem csalnám soha.
23/F
hát azért ez messze nem az ideális pasi...
miért lenne evidens, hogy ne szórakozzon nélkülem? nem kell paraméterre pontosan egyeznie a szabadidő eltöltéséről alkotott véleményünknek, de ha mégis, akkor sem vagyunk összekötve.
az meg az ő dolga, ki tetszik neki, ki nem. nem ez a feltétlen odaadás mércéje.
@13:16
Tudom, sokszor sajnálom is. De egy idő után valószínű kiharcolják a bizalmat maguknak.
Kicsit vulgárisan fogalmazva, azt tartom, hogy k.urva mind, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét. Az elmúlt 3 évben egyetlen egy lánynak sikerült bizonyítania, ő a párom is volt sokáig. Az összes többi, mind nálam, mind a barátaim esetében, sajnos csak alátámasztani tudta az elméletem.
Természetesen akinek nem inge, ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!