Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen egyedülálló férfi?
Olyan akinek mindennél fontosabb lenne a barátnője.
Nem menne el a barátnője nélkül szórakozni.
Nem tetszene senki sem jobban a barátnőjénél, nála jobban nem kívánna senkit.
Soha nem csalná meg akkor sem ha nem derülne ki, és még gondolatban sem tenné meg.
20/l
Én is ilyen vagyok.
Ha lenne barátnőm akkor nem tenném kockára a kapcsolatot egy buli vagy egy másik nő miatt.
Én nem büntetek senkit az előzőek hibái miatt.
De azt, hogy a legfontosabb legyél, ki kell érdemelni.
Roppant idegesítő, mikor hallom az igényeket egy olyan csaj szájából, aki a szépségén kívül semmit nem képes nyújtani. Meg nem is akar, mert ő királykisasszony.=/
Ne menjek el nélküle szórakozni? És ha nem akar a barátaimmal meginni egy sört, vagy épp én nem akarok hajnalig táncolni menni a csajokkal, akkor mi van?
Vagy csak attól tartasz, hogy elmegy valahova, és orvul megnéz más csajokat is? Itt ismét felhívnám a figyelmet arra hogy elvársz valamit, pedig közben még meg sem vagy hajlandó bízni a srácban.
A harmadik és negyedik állítás annyira naiv, hogy inkább nem is kommentálom. Fel kéne nőni lassan.
@13:31
Millió meg olyan kapcsolatot látok a környezetemben is, mikor a lány albérletért cserébe van együtt a fiúval, vagy azért mert sok pénze, kocsija van. Mások gátlás nélkül megcsalják a barátukat, és miután kiderült, és megbocsátottak nekik, újra eljátsszák. Ezeket a vonásokat nem tudom más jelzővel illetni.
Még nem találtam olyan 20-30 közti nőt, aki ne így gondolkodna, ezért nem is kezdenék soha ezzel a korosztállyal.
Ezek az elvárások enyhén irreálisak, különösen úgy, hogy arra inkább volt példa, hogy az ilyen elvárású nőnek az elvárások teljesítése után unalmas lesz a kapcsolat és a másokkal szembeni igényeinek ő maga nem tesz eleget.
én még olyat nem láttam, aki így gondolkodna:)
téged minősít, milyen körökben mozogsz.
13.45
Ebben a megcsalásos dolog a "legjobb!" Elvileg egy nőnek nem megy érzelmek nélkül, ahhoz képest legalább annyian csalják meg a barátjukat, mint fordítva.
"Az ilyen fiúk a balfék papucsok, akik jók fél vagy max 1 évre aztán unalmas szarrá válnak és lecserélik őket. Én ilyen voltam nemrég, aztán megvilágosodtam miután jól átb@sztak, most már én is normális FÉRFI vagyok."
+ Jolinar
Örülök, hogy egyre több ezen az oldalon a józan gondolkozású fiatalember:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!