Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még ilyen egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen egyedülálló férfi?

Figyelt kérdés

Olyan akinek mindennél fontosabb lenne a barátnője.

Nem menne el a barátnője nélkül szórakozni.

Nem tetszene senki sem jobban a barátnőjénél, nála jobban nem kívánna senkit.

Soha nem csalná meg akkor sem ha nem derülne ki, és még gondolatban sem tenné meg.

20/l

2011. jún. 11. 12:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

Ha lenne barátnőm akkor nem tenném kockára a kapcsolatot egy buli vagy egy másik nő miatt.

2011. jún. 11. 13:36
 12/31 anonim ***** válasza:

Én nem büntetek senkit az előzőek hibái miatt.

De azt, hogy a legfontosabb legyél, ki kell érdemelni.

Roppant idegesítő, mikor hallom az igényeket egy olyan csaj szájából, aki a szépségén kívül semmit nem képes nyújtani. Meg nem is akar, mert ő királykisasszony.=/

Ne menjek el nélküle szórakozni? És ha nem akar a barátaimmal meginni egy sört, vagy épp én nem akarok hajnalig táncolni menni a csajokkal, akkor mi van?

Vagy csak attól tartasz, hogy elmegy valahova, és orvul megnéz más csajokat is? Itt ismét felhívnám a figyelmet arra hogy elvársz valamit, pedig közben még meg sem vagy hajlandó bízni a srácban.

A harmadik és negyedik állítás annyira naiv, hogy inkább nem is kommentálom. Fel kéne nőni lassan.

2011. jún. 11. 13:40
 13/31 anonim ***** válasza:

@13:31

Millió meg olyan kapcsolatot látok a környezetemben is, mikor a lány albérletért cserébe van együtt a fiúval, vagy azért mert sok pénze, kocsija van. Mások gátlás nélkül megcsalják a barátukat, és miután kiderült, és megbocsátottak nekik, újra eljátsszák. Ezeket a vonásokat nem tudom más jelzővel illetni.

2011. jún. 11. 13:45
 14/31 anonim ***** válasza:

Még nem találtam olyan 20-30 közti nőt, aki ne így gondolkodna, ezért nem is kezdenék soha ezzel a korosztállyal.

Ezek az elvárások enyhén irreálisak, különösen úgy, hogy arra inkább volt példa, hogy az ilyen elvárású nőnek az elvárások teljesítése után unalmas lesz a kapcsolat és a másokkal szembeni igényeinek ő maga nem tesz eleget.

2011. jún. 11. 13:53
 15/31 anonim ***** válasza:

én még olyat nem láttam, aki így gondolkodna:)

téged minősít, milyen körökben mozogsz.

2011. jún. 11. 13:58
 16/31 anonim ***** válasza:

13.45

Ebben a megcsalásos dolog a "legjobb!" Elvileg egy nőnek nem megy érzelmek nélkül, ahhoz képest legalább annyian csalják meg a barátjukat, mint fordítva.

2011. jún. 11. 13:58
 17/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen fiúk a balfék papucsok, akik jók fél vagy max 1 évre aztán unalmas szarrá válnak és lecserélik őket. Én ilyen voltam nemrég, aztán megvilágosodtam miután jól átb@sztak, most már én is normális FÉRFI vagyok.
2011. jún. 11. 14:01
 18/31 anonim ***** válasza:

"Az ilyen fiúk a balfék papucsok, akik jók fél vagy max 1 évre aztán unalmas szarrá válnak és lecserélik őket. Én ilyen voltam nemrég, aztán megvilágosodtam miután jól átb@sztak, most már én is normális FÉRFI vagyok."

+ Jolinar

Örülök, hogy egyre több ezen az oldalon a józan gondolkozású fiatalember:D

2011. jún. 11. 14:04
 19/31 anonim ***** válasza:
Mit jelent az,hogy férfi lettél?
2011. jún. 11. 14:06
 20/31 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem hagyom, hogy az aktuális barátnőm áttaposson rajtam, uralkodjon felettem, nem lesem minden kívánságát. Igenis felvállalom, hogy tetszenek más lányok is, hogy magabiztos férfi vagyok aki igenis megállja a helyét a barátnője nélkül is, aki bármikor képes józanul gondolkodni, akit nem lehet befolyásolni. Azt jelenti, hogy NEM a barátnőm a legfontosabb, hanem ÉN magam. Igenis elmegyek a barátnőm nélkül szórakozni és jól érzem magam. Nem csalom meg a barátnőm ,és őt szeretem, megbízok benne, de akkor ő is megbízik bennem és nem használja ki a bizalmat, ha mégis akkor nem tűröm tovább a játszadozását, csak azért mert "szeretem". A férfi irányít és nem irányítják. Ismétlem: IRÁNYÍT és NEM kihasznál, megaláz.
2011. jún. 11. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!