Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen egyedülálló férfi?
Olyan akinek mindennél fontosabb lenne a barátnője.
Nem menne el a barátnője nélkül szórakozni.
Nem tetszene senki sem jobban a barátnőjénél, nála jobban nem kívánna senkit.
Soha nem csalná meg akkor sem ha nem derülne ki, és még gondolatban sem tenné meg.
20/l
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:20
Abban teljesen igazad van,hogy nem szabad engedni hogy kihasználjanak,de azért teljesen egoista módon(CSAK a saját érdekeket)se lehet egy kapcsolatot fennt tartani.A bizalommal kapcs.-os állításoddal(hogy ő is menyjen bulizni,de te is) egyet értek,de a kettő nem zárja ki egymást(mármint ettől még lehet ő is az első)
Kérdező,neked meg annyit tudnék mondani,hogy olyanokat várj el a másiktól amit te is tudsz teljesíteni.
Ha elmegy az utcán melletted egy helyes faszi nem nézel rá?
Te is elmennél vele akkor mondjuk vele pokerezni? Vagy a haverjaival egy meccsre?Nem unnád magad látványosan?
Ha ezekre a kérdésekre,igennel válaszolsz,akkor semmi gond..de amugy egy kapcsolat csak akkor lehet jó,ha az ember nem követeli a saját igényeit,elnyomva a társáét.
Szóval ha valóban az 'igazit'keresed,neked is változtatnod kell a hozzáállásodon(nem minden olyan mint az amcsi romantikus filmekben,egy kapcsolatért meg kell küzdeni)
21/L
Nem attól lesz valaki férfi, hogy Ő "irányít" meg ilyenek... Egy normális párkapcsolat 2 ember szerelmén és bizalmán alapul, nem kell semmit sem erőltetni vagy irányítani benne. Ráadásul ha tényleg szeret valakit az ember, akkor megszűnik az egyes szám első személy, szóval valóban nem csak Ő számít, viszont nem is csak ÉN, hanem MI. Együtt.
Kérdezőnek meg csak annyit mondanék, hogy amint láthatod van még ilyen férfi, csak egyre ritkább, mert a sok l0tyó felhergelte/megsértette őket. :)
Én sztem ilyen tudnék lenni, de még nem nagyon volt bnőm.
Jó persze, biztos nagyon sok jelentkeződ akadt már, véletlenül bukkantam a kérdésre.
20f
23:43 nem igazán tolakodnak a jelentkezők. Ahogy látod inkább kinevették az egész kérdést. :|
Nekem sem volt még senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!