Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen férfi?
Én ilyen vagyok, mondjuk 1. randira nem viszek virágot, csak ha már ismerem a lányt jobban.
Volt, hogy egy lányt így akartam meghódítani, erre mi történt?Lemondta a randit egy nappal előbb, azóta valahogy elment az ilyesmiktől a kedvem:S
21f
az én kérdesm meg az hogy létezik még oylan csaj aki a kedvességet nem baráti gesztusnak veszi és ha a srác többet akar barátságnál akor nem küldi el a fenébe???
mert velem csak ez történik
pedig és simán benne lenék a zilyen romantikus dolgokban
virág meg hasolók de hát ugy veszem észere gondolm nem csak én
hogy ez a tipus nem kell senkinek
Itt vagyok, ilyen vagyok és épp most csalt meg a barátnőm... ki is dobtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez az én kérdésem, olvasd csak el a második válaszolót. Rendes pasi kell mi? És így vélekednek egyesek.
Kedves kérdező:
A GYK-n minden férfi és nő tökéletes szóval itt minden férfi ilyen lesz ha Neked most ez kell. Aztán majd egy másik kérdésnél teljesen mások lesznek. :)
Amúgy létezik olyan nő aki virággal lep meg az első randin és verset ír nekem és vicces és szép és kitart mellettem örökké, bármi is legyen?
Amúgy régen más volt ?
A lovagkor meg az ilyen dolgokat csak kitalálták a romantika korszakában. A romantika meg nem csak a nyálasságról szól.
Tudok hogy cinikus voltam, és ennek ellenére én azt gondolom hogy vannak ilyen férfiak. Csak a gondolkodtatás miatt vettem kicsit cinikusra a hangot. Remélem értitek.
15:46 vagyok. Csak épp azt akartam szemléltetni, hogy ne csodálkozz ha ritka az ilyen csávó, mikor látod mit csinál a legtöbb csaj.
A lényeg meg az én kérdésemben a második válaszoló. Csak ezzel akarom szemléltetni, hogy vannak igen de a legtöbben ilyen véleménnyel vannak feléjük éppen ezért inkább elbújnak és nem mutatják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!