Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha olyan érzésem van, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha olyan érzésem van, hogy minden "túl tökéletes". Ez normális?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal , ő volt az első mindenben .Nagyon jól megvagyunk , csak kicsit megijeszt ez mert egyszer egy olyan mondat hagyta el a száját hogy "kitudja lehet hogy tevagy az igazi" ..és ezen kicsit megijedtem :S. Szóval , oké hogy szeretem meg midnen , de nem akarok leragadni és mindig megijedek ha erre gondolok , és mikor veszekszünk ,vagy annyira kivagyunk akadva egymásra (ez kb 1-2X fordult elő) és szóba kerül a "szakitás" akkor kicsit megkönnyebbülök hogy semmi sem tart örökké.Viszont ha most szakitanánk akkor abba beledöglenék , mert nagyon szeretem (és ő is) .Ilyen másnak is van ?...hogy fél hogy nemlesz ideje "élni"?(és leszögezném hogy tényleg szeretem , szal nem szeretnék olyan válaszokat hogy :"hát te akkor nem is szereted ha ilyeneken agyalsz , szakits vele" stb)17/L
2009. ápr. 29. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"...hogy fél hogy nemlesz ideje "élni"?"

Szeret téged, te is őt. Majd ha úgy gondolja, hogy nem hagyod élni, szerintem valamilyen módon közölni fogja, addig nem kell aggódnod a miatt, hogy túlságosan szeretitek egymást. Amúgy nem igazán értelek, nem akarsz leragadni, de elveszíteni sem akarod? Ha kalandokra vágysz, előbb-utóbb bele kell törődnöd, hogy eljön az a pillanat mikor ketté válik utatok.

2009. ápr. 29. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
elirtam "nemlesz idejed"..
2009. ápr. 29. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szóval most ez úgy lenne hogy te nem tudsz majd élni? ha ő az igazi akkor vele fogsz ÉLNI! És boldog leszel vele vagy mással azzal aki az igazi. ha szereted és ő is szeret akkor boldogan ÉLTEK! de ezt hogy gondolod? úgy hogy mással milyen lehet? mert ezen már én is gondolkodtam. de én úgy vagyok vele hogy vele ( párommal) tökéletes és a többivel csak rosszabb lehet.
2009. ápr. 29. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:
igen néha elgondolkodtam hogy milyen lehet mással . Nem , nem csalnám meg soha.. csak érdekel :S
2009. ápr. 29. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem vagy kos?:) Csak mert én is ilyen vagyok!
2009. ápr. 29. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:
vízöntő :) .. de jó tudni hogy nemcsak én vagyok így vele :)
2009. ápr. 29. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:

A párom vízöntő:) Még csak az hiányzik h a párod kos legyen:D

Na mindegy. Sztem sok nőnek vannak még ilyen érzései nem csak nekünk, szal valahol nomrális:) Amúgy nekem is sokszor a veszekedés kell ahhoz, h utána jobban érezzem magam, fogalmam nincs miért.

Na még ennyit akartam:)

2009. ápr. 29. 21:48
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket :)
2009. ápr. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!