Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én akarok lenni a tökéletes pár! Mit tegyek ehhez (normális) lányok?
De édes vagy! :)
Hátha tudunk segíteni. :) Két dolog van igazából, ami fontos, a többi már ezekből következik: szeresd nagyon és figyelj rá. Nagyon kevés ember képes arra, hogy igazán odafigyeljen a másikra, hogy csendesen meg tudja hallgatni, és átérezni az érzéseit és hangulatait; aki csendben megjegyzi a dolgokat és nem kérkedik vele; akire lehet számítani a bajban.
Fontos még szerintem, hogy ne fojtsd meg a szereteteddel, ne legyetek együtt a hét minden napján a nap 24 órájában, szervezzetek külön programokat is barátokkal, hogy ne folyjatok bele túlságosan egymásba, és legyenek megosztani való élményeitek; és ne mindig csak az egyikőtök keresse a másikat.
Egy pici plusz nálam (na jó, nagy plusz), ha meg tud lepni! Nem ajándékra gondolok, hanem például ha egyik este beültet a kocsiba és elvisz egy koncertre, vagy csillagokat bámulni a város szélére, vagy küld egy rég elfeledett közös képet, bármi olyan, ami csak egy kis szerelmetes apróság, de nagyon sokat jelent - egy lánynak legalábbis.
És persze: mindig csak magadat add.
Sok boldogságot kívánok nektek! :)
Én úgy érzem hogy amikor hozzám ér akárhol szinte lángolok.
Mégha véletlen is.
Én nagyon szeretem a párom és ő is engem.
Szerintem ha te érzed belülről hogy ő az igazi akkor BIZTOS ő az.
DE LEGYETEK ŐSZINTÉK.
jó azért titkolj valamit hogy meg ne unjon.:D
de ne olyat hogy megcsokoltál valakit.
Azt meg kell mondani egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!