Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézek ki? (blablabla)
2011. okt. 8. 20:36
11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ki az a Richards??
2011. okt. 8. 21:23
13/21 anonim válasza:
ő bizony nem a kérdező a 16-dik pontnál megtaláljátok ezt a képet és ő még csak nem is magyar
14/21 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam mennyi idősnek nézik :D De érdemleges választ nem kaptam... Ezen a képen szerintem kinéz majdnem 19-20-nak... Szerencsétlen 10 éves kislány.
2011. okt. 8. 21:36
15/21 anonim válasza:
hát ja ezen a képen olyan 12, 13 de azér a többin látszik hogy nem annyi :) amugy ez neked miért fontos?
16/21 A kérdező kommentje:
Elszörnyedtem. :D És kíváncsi voltam. Nem, nem fontos nekem semmiért sem. Csak érdekelt volna mások véleménye de te lelőtted a poént! :(
2011. okt. 8. 21:40
17/21 anonim válasza:
bocsi :( :D de akkor ugy is irhattad vna h nem te vagy
18/21 anonim válasza:
Szép ez a kislány, de 20 éves korára olyan kiégett lesz, mint egy megkeseredett középkorú. :(
19/21 A kérdező kommentje:
Igen de akkor meg mindenki gyanakszik. Ha megkérdem hány éves szerintetek ez a lány akkor mindenki arra gondol hogy fiatal csak nagynak néz ki... Na meg ha másról tettem fel képet mindig törölték, hogy az engedélye nélkül van fenn mittudomén... Szóval egyszerűbb ha azt mondom én vagyok :D
2011. okt. 8. 22:25
20/21 anonim válasza:
Helyes lány vagy, fel a fejjel! Semmi gond veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!