Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok? (rövid kérdés blablabla)
Párommal 5éve vagyunk együtt,szeretem,de mostanában úgy érzem kicsit eltávolodtunk egymástól.Ráadásul van egy pasi,akihez nagyon vonzódom,úgy érzem ő is hozzám.Egyszerűen félek attól,hogy h nem lépek az igazit szalaszthatom el,de mi van ha tévedek.Rengeteget gondolkodom rajta,szinte egész nap,már nem bírom.Ti mit tennétek?kérlek normális válaszokat írjatok! köszi
25/N
A mostani baratod megerdemli, hogy oszinten megmondd neki, hogy az a regi tuz kialvofelben van. Ha ugy erzed, nincs mar esely arra, hogy megmentsetek, akkor lepj ki a kapcsolatbol.
Nem valoszinu, hogy ebben a kapcsolatban boldog leszel a jovoben, de azt sem garantalja senki, hogy a masik srac mellett talalod meg az eleted vegig tarto boldogsagot.
Az elet pont ilyen dontesekrol szol. Ha ket szek kozul a pad ala esel, akkor is fel kell allnod, es lehet, hogy egy harmadikkal sokkal jobban jarsz.
Az azert erdekelne, mennyire ismered az uj pasit, akibe most egy kicsit belehabarodtal.
egy idézettel élnék: "ha nem tudsz két szerelem közül választani, a másodikat válaszd, mert ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szerettél volna bele a másodikba". Ez valamelyik lájkolós oldalon volt fenn, vagy nem tudom, de van benne valami.
de természetesen, nem azt mondom, hogy szakíts a barátoddal. beszéljétek meg a dolgot, szerintem. ha úgy érzitek, mindketten, hogy elhalványul a kezdeti tűz, akkor megbeszélhetitek, hogy ez miért is lehet. megpróbálhattok ellene tenni. de ha semmi esetre sem megy a dolog, akkor valóban az a legokosabb döntés, ha szakítatok, mert mindkettőtök számára kín, ha neked igazából egy másik pasi kell, tudván, hogy te is kellesz neki. És azért, a pasik sem teljesen hülyék. előbb-utóbb a dolog a barátodnak is fel fog tűnni.
Kedves utolsó!
Betalált az idézeted.Van benne valami.Barátommal ismerjük egymást,bízom benne,hogy meg tudjuk beszélni.Tudom azt hogy szeret,bár ezt mostanság nem mindig érzem.Most már csak erőt kell gyűjtenem.Amikor surlódás volt köztünk,kérdezte tartsunk-e szünetet.Csakhogy nálam az egyenlő a szakítással.Így megbeszéltük és együtt maradtunk,csak a sérelmek újra és újra előtörnek bennem és lelkileg fájnak.Ezért is kezdtem a másik pasin agyalni.Ha nem távolodtunk volna el egymástól valószínüleg nem hatott volna rám a másik kisugárzása.
Szerintem!
Ha lépni akarsz valamit akkor azt tedd meg most!
Boldog vagy a jelenlegi kapcsolatodban? Szenvedélyes a kapcsolatod? Hány évig bírnád még így? Mennyire szereted a jelenlegi párod, mint embert mint akit megszoktál , mint akit már ismersz mert vele élsz...????
Ha ezekre a kérdésekre meg tudod mondani az őszinte választ, akkor el tudod dönteni , hogy mit is akarsz!
Egyéb dolgok amik esetleg gondot okozhatnak ha kilépsz a kapcsolatból:
- nincs hová menned?
- nincs állásod, ergo nincs kereseted?
Mi az amiért vele vagy?
- mert megszoktad??? És nincs kedved új kapcsolatba belemenni? Megismerni egy új embert?
A másik pasi............
- úgy érzed szereted? Vonzódsz hozzá? Szeretsz vele lenni? elképzelted már, hogy össze is házasodnál vele?
- Úgy hiszed, hogy ő nem szeretne eléggé?
- úgy hiszed hamar véget érne vele a szenvedély?
stb stb..--------> ezek mind olyan dolgok, hogy nem tudod! Mert lehet h időnként vele vagy és az neked nagyon jó de mivel nem egy pár vagytok és ő is tudja h van párod, ezért kicsit ő is másképp viselkedik jelenleg! szerintem....
Ergo ha nem leszel vele fixen, akkor ezt nem is tudod meg!!
Mert honnan vagy abban biztos, hogy hamar véget érne a románc?? elárulom sehonnan.
Lehet, hogy egy szép és boldog kapcsolatod lenne vele.
De bassssssszzzzzzzzzzzkiiiiiii 25 éves vagy még csak!!!
Előtted az élet!
Minek ragadnál le egy olyan kapcsolatban ami nem jó???
27/f
Kedves utolsó!
Ez kemény volt ,de igaz.Eléggé bonyolult,mert van hogy boldog vagyok vele,de ez hullámzik.Tudnék hova menni,keresetem is van,és nem félnék belevágni egy új kapcsolatba.Csak egyelőre tisztáznom kell magamban az érzéseimet,hogy most a sérelmek miatt érzek így vagy ez már tényleg megszokás és ellaposodtak az érzéseink.
Neked is köszsönöm a hasznos választ.
jah keményre sikeredett...de direkt! mert ez az igazság!
Ezeken kell elgondolkodni.
Nem azt mondtam, hogy márpedig hagyd ott, de azt sem hogy maradj vele.
(habár ebben az esetben Én de csak én, azt súgnám h hagyd ott) - de ez csak az én véleményem Zárójelben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!