Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt a barátom? Nem érdeklem?
4 hónapja járunk, az első 2 hónapban kinn dolgozott külföldön, nehéz volt a távolság miatt, de nagyon jól elvoltunk és amikor csak tudtunk, találkoztunk. Mikor hazajött onnan végleg, néhány hétig szintén rendes volt, de pár hete megváltozott. Hülyeséget hülyeség hátára halmoz, engem meg, ahányszor összekapunk vmi apróságon, nem keres napokig. Teljesen eltűnik, még a telefont sem veszi fel. Látszólag az se érdekli, ha szakítok vele. Aztán pár nap múlva nagynehezen megkeres és elkezd jópofizni, jönnek a szokásos ígéretek, hogy soha többé nem tűnik el napokra meg stb. Én meg mindent elhiszek neki, pár napig tök jól megvagyunk, aztán megint csinál vmi hülyeséget. Normális ez?
Borzasztóan szeretem, senki mellett nem voltam annyira boldog, mint mellette, már amíg normális volt. Tudnék vmit tenni egyáltalán? Vagy hagyjam, mert úgysem lesz jobb?
Amúgy ő 22 lesz, én 17 múltam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
persze h tudsz tenni otthagyod a fenébe ő már felnőtt, ő már felnőtt viszont te még gyerek vagy
az eltünései alatt meg bizti csajozik, azt gondolja magában h úgyis megbocsátassz mert még könnyen befolyásolhat, jóval idősebb nálad necsodálkozz
4év ide v oda nem tisztel. a 20on éves palik pont a legszélhámosabbak
am miért nem jársz veled 1 korúval v max 18évessel.?
De jézusom...csak 4-5 év...az nem sok év miért ezen lovagoltok? nekem is van barátom 22 és én fiatalabb vagyok mint 17 és mégse ilyen...ez nem hiszem hogy attól van...ha beleszeretett valószinüleg ugy szerette meg ahogy volt...a korával együtt.Miért kell mnidenkinek ezen lovagolnia? nem ez volt a kérdés...És eleinte tisztelte mostmár nem? 17 évesen az ember már nem gyerek... :)
De abban lehet valami, hogy más csajokkal eljárogathat, mert ezekből a kimaradásokból...hát olyan mintha egy másik lánnyal találkozgatna.
eleinte a kávéfőző is jól szuperál míg később bedöglik.
ugyan ígyvan itt is az elején persze h tiszelte mert még újdonság volt és jó érzéssel töltötte el a kapcsolat, később bizonyára kiábrándult és most kitudja h kit fűzöget épp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!