Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom nem törődik velem, nem érdeklem különösebben? Másokkal miért van ez teljesen másképp? Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?
Barátnőim, ismerős lányok naponta találkoznak a barátjukkal, rendszeresen hívják egymást, van hogy naponta többször is csak úgy "csevegnek" a telefonon. Együtt főznek, filmeznek, tanulnak.. a pasi a lány sulija elé megy, hogy megvárja és hazakísérhesse. És még folytathatnám.... Az én helyzetem gyökerest az ellenkezője.
18/L
Talán mert nem szerelmes Beléd a barátod?... Mi több, mint 3 éve vagyunk együtt, mégis megteszi a barátom azokat a dolgokat, amiket írtál, és persze ez kölcsönös, én is viszonzom neki, és egyre szerelmesebbnek érezzük magunkat... A barátod már az elején se volt ilyen, vagy csak mostanában? Mert akkor lehet, hogy elmúlt a szerelem nála. Ha viszont sosem volt az a típus, akkor nem értem, miért csodálkozol. Vannak, akik nem mutatják ki annyira az érzelmeiket.
20/L
Ki vagy használva!!!
Nem szeretnek Téged !!!
Keress magadhoz való partnert és ne hagyd magad egy ilyen kamukapcsolatban szenvedni!!!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!