Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom nem törődik velem, nem érdeklem különösebben? Másokkal miért van ez teljesen másképp? Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?
Figyelt kérdés
Barátnőim, ismerős lányok naponta találkoznak a barátjukkal, rendszeresen hívják egymást, van hogy naponta többször is csak úgy "csevegnek" a telefonon. Együtt főznek, filmeznek, tanulnak.. a pasi a lány sulija elé megy, hogy megvárja és hazakísérhesse. És még folytathatnám.... Az én helyzetem gyökerest az ellenkezője.
18/L
2011. márc. 4. 18:47
11/13 anonim válasza:
Hohoho ájjunk meg...én nem hajtottam rá,csupán mondtam neki,hogy bebizonyitom vannak nagyon rendes pasik M.o-on...egy szóval nem mondtam,hogy akarok is tőle valamit!
12/13 anonim válasza:
Ha meg Te nem vagy belé szerelmes, akkor mit vársz?... Sose értettem, mi értelme olyannal járni, akibe nem szerelmes az ember. Inkább keress valakit, akivel fülig egymásba zúgtok, majd meglátod, hogy egy olyan fiú a tenyerén fog hordozni.
13/13 anonim válasza:
Kiegészítem az utolsónak utcsó mondatát:VAgy a farkán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!