Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna a tájszólás?
Oszt mééé? :)
Ciki ha más is hallja, azért?
igen részben azért, ha vhova elmegyünk nekem ne cincogjon úgymintha az Alföldön lenne
én nem tudnék beleszeretni 1 falusi csajba
Off:
Ez a baj a mai emberekkel, hogy aki már nem városi az már le van nézve... szánalmas.
Én is falusi vagyok és van egypár városi osztálytársam azok is tök lenéznek, mert, hogy én falusi vagyok és "kicsit parasztiasan" beszélek... és akkor oszt mivan?:O
Hát b@zd+.. inkább leszek falusi paraszt, mint panelpatkány...
On:
Nem, nem zavarna.
F/17
válaszolok akkor én normálisan...
eleinte biztos zavarna egy kicsit ha az adott barátnőmnek tájszólása lenne de valószínűleg megszoknám és fel se tűnne szerintem veled is ez lesz...
17/F
ne cincogjon úgy mintha az Alföldön élne?? LOL :D mi a helyzet, ha összejössz egy Debrecenivel? vagy egy nyíregyivel? vagy egy szegedivel? ők is tőparasztok? na mert csak hegyekből lehet ismerkedni? :D
egyébként engem nem zavarna, ha pár szót máshogy használna, vagy kicsit máshogy beszélne, az a lényeg, h értsem mit mond és a tájszólás ne jelentse a káromkodást és az ilyen dikk he kulturálatlan beszólásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!