Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most? Szakítsak?
20 éves lány vagyok, idén kezdtem a főiskolát. Több mint egy éve van barátom, viszont a kapcsolatunk mostanában kicsit félrebillent. Ő szerelmes volt egy lányba, akinek nem kellett, én ezt eltűrtem, visszafogadtam egy szakítás után is. Jelenleg jól megvagyunk, most viszont én érzem úgy, hogy ráuntam.
Ő az első srác az életemben. Most, hogy főiskolára járok, rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, köztük egy sráccal, akivel iszonyatosan vonzódunk egymáshoz. Annyira, hogy csók már volt is. Ám ez semmiképp nem mehet így tovább, amíg van barátom. Imádom, szeretem őt, de elmúlt valami, úgy érzem. Viszont itt a másik fiú, aki - bár fogalmam sincs, hogy vonzódáson kívül érez-e valamit - iszonyúan bejön. Nem akarom ezt, de úgy érzem, kezdek belé szeretni. Nem tudom, hogy mondjam meg a barátomnak azt, hogy szakítani akarok, félek, hogy nagyon összefog törni. Viszont nekem adott esetben, lehet, hogy jobb lenne.
Hogy tudnék rájönni, hogy bejövök-e a srácnak és esetleg ő is hasonlóan érez-e, mint én? Egyáltalán hogy tekintsek rá? Nem tudom, hogy mi most tulajdonképpen mik vagyunk egymásnak, de ez az érzés úgy jött nálam, mint derült égből a villámcsapás.
Megköszönném a tanácsokat, illetve azok tapasztalatát, akik átéltek már hasonlót. Nem tudom, mit tegyek. Összezavarodtam teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!