Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan lehetne ismerkedni élőben fiúkkal? Hogy kell elkezdeni a pasizást?
"aha, ez a fiúkkal is így van, érdemes kérdéseket feltenned neked is, különben azt hiszik nem érdekelnek téged, hozz fel te is témákat ha abbamarad a beszélgetés, olyan témákról beszéljetek amik vidámak és mindkettőtöket érdeklik.Ha majd hozzászoksz a fiúk társaságához akkor majd feloldódsz."
ez igaz, én is gondolkodom témán de van hogy egyszerűen semmi nem jut az eszembe, leblokkolok. de olyan is van, hogy remegek és nem merek a szemébe nézni inkább kerülöm a társaságukat.
"Szerintem ez nagyon nagy önámítás hogy neked így egyedül is jó. Te olyan típusú ember vagy aki ha akadályba ütközik egyből feladja a dolgot?"
nem tudom lehet, de mostanában egyre jobban gondolkozom azon hogy eddig tökéletesen meg voltam egyedül. már lehet lassan el sem tudom magam képzelni egy kapcsolatban sem.:)
nem lenne gond egyedül lenni mert nincs sok olyan barátnőm aki el is jönne velem valahova. szóval ez nem akadály, de én meg így nem merek egyedül lenni.
esetleg úgy voltam eddig egyedül, hogy városban ,plázában ilyen helyeken,bevásárló központ stb..
"A másik meg, remélem átérzed milyen para jön egyes fiúkra mikor megkéne szólítaniuk egy csajt:) Szóval csak egyedül.
"
tudom hogy ha magamból indulok ki akkor nekik is nehéz lehet.
de most átfutott 1 valami az agyamon, hogy mi van ha hozzám egy nagydumás srác kéne. de azok meg bulizósak általában. szóval most káosz. de majd talán munkahelyen lesz rá lehetőségem valakit megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!